Move Solutions: soluții eficiente de depozitare

Depozitarea mobilierului, mai ales dacă este unul de diemnsiuni mari, este o sarcină nu tocmai ușoară, fie că vorbim despre o reamenajare a locuinței, o renovare, o mutare firmă sau pur și simplu dorința de a elibera spațiu în casă. Însă, pentru a face acest proces, descurajator poate la prima vedere, simplu și eficient, există firme specializate în mutări care pun la dispoziție spații temporare pentru depozitare mobile, dar și obiecte de altă natură, indiferent de dimensiunea acestora.

Aceste firme oferă spre închiriere o varietate de opțiuni avantajoase de depozitare, adaptate nevoilor individuale și prevăzute cu sisteme de ultimă generație în ceea ce privește siguranța și protejarea acestora. Așadar, aceste spații de depozitare sunt sigure deoarece sunt prevăzute cu sisteme de securitate, inclusiv supraveghere video și acces controlat. Astfel, puteți avea încredere că bunurile dumneavoastră sunt păstrate în condiții optime.

Move Solutions vă oferă ca modalități de depozitare containere maritime de cea mai bună calitate. Acestea sunt etanșe și realizate din materiale rezistente pentru a proteja conținutul de umiditate și de deteriorare. Un alt avantaj major al acestor containere maritime este acela că sunt depozitate într-un depozit ce dispune de serviciu de pază 24 / 24 ore. În același timp, aceste containere sunt prevăzute cu guri de aerisire pentru a fi păstrate în cele mai bune condiții. Astfel obiectele din interior nu suferă deteriorări din cauza umezelii sau a prafului. Totodată, așezarea obiectelor în spațiul de depozitare este foarte importantă și se realizează în funcție de dorința sau necesitatea dumneavoastră de utilizare – acest depozit se poate închiria cu 600 RON+TVA /lună.

Totodată, Move Solutions vă oferă și servicii de ambalare și manipulare a obiectelor. Astfel, echipa noastră specializată vă va ajuta să pregătiți mobilierul pentru transport. Acest lucru înseamnă că ne vom ocupa cu ambalarea pieselor de mobilier, dar  și a altor obiecte, asigurându-ne, totodată, că sunt protejate corespunzător pentru depozitare. De asemenea, vom ridica și vom transporta mobilierul de la domiciliu dumneavoastră la depozit și invers, facilitând astfel procesul de relocare.

În acelați timp, pentru a vă ajuta să păstrați evidența bunurilor depozitate, vă oferim servicii de inventar și gestionare. Astfel, puteți accesa informații despre conținutul depozitului dumneavoastră, puteți solicita restituiri parțiale sau complete ale bunurilor și puteți monitoriza starea depozitului în timp real.

Și pentru că înțelegem faptul că fiecare client are nevoi și cerințe diferite, vă oferim opțiuni flexibile. Iată ce înseamnă acest lucru:

Durata de închiriere

Puteți alege durata închirierii spațiului de depozitare în funcție de nevoile dumneavoastră, fie că este vorba despre o perioadă scurtă de câteva zile sau săptămâni, fie că doriți o perioadă mai lungă, de câteva luni. Astfel, puteți închiria spațiul pentru exact cât timp aveți nevoie – deci nu plătiți pentru o perioadă mai lungă decât este necesar.

În ceea ce privește dimensiunea depozitului,  vă oferim o gamă variată de dimensiuni pentru depozite, astfel încât să o alegeți pe cea potrivită nevoilor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că, de la spații mai mici, în care pot încăpea câteva cutii și obiecte mici, până la spații mai mari, care pot găzdui mobilier voluminos sau alte bunuri de mari dimensiuni, puteți selecta dimensiunea dorită.

Un alt avantaj pe care vi-l oferim este accesul facil la bunurile depozitate, ceea ce înseamnă că veți avea acces la depozit în orice moment pentru a adăuga sau pentru a lua anumite bunuri  în funcție de nevoi. Așadar, puteți elibera spațiu în depozit atunci când nu mai aveți nevoie de anumite bunuri sau puteți adăuga mai multe obiecte pe măsură ce aveți nevoie.

De asemenea, trebuie să știți că bunurile dumneavoastă sunt asigurate. Acest lucru înseamnă că vă oferim o protecție suplimentară în caz de daune sau pierderi în timpul perioadei de depozitare.

Lasă un Comentariu...

*