Se poartă apartamentele tip boutique

Ai auzit de apartamentele tip boutique? Sunt noul trend pe piața imobiloară și sunt apreciate în special de cei care-și doresc ceva nou și care dispun și de un buget mai substanțial.

Apartamentele Boutique sunt o nouă tendință pe piața imobiliară. Boutique este definit de Oxford Dictionary drept “o afacere care servește o clientelă sofisticată sau specializată”. În cadrul acestei definiții se află sensul apartamentului Boutique. Este un spațiu mic, unic și luxos.

a1

Picture 1 of 5

Conceptul Boutique Apartments a venit după tendința hotelului Boutique, care este încă destul de nouă. Cuvintele trendy, elegante și unice sunt cuvintele care definesc aceste concepte Boutique Accommodation. În ceea ce privește Boutique Hotels, principalul obiectiv este oferirea de servicii individuale într-o manieră confortabilă, intimă și primitoare. Clădirea hotelului de tip boutique este mică și are mai puțin de o sută de camere, dacă ar fi mai mult de o sută, nu ar putea fi considerată “boutique”. Datorită acestui fapt, hotelurile de tip boutique își pot atinge scopul, acela de a stabili un serviciu de relații cu clienții și de a oferi un loc de cazare unic conceput într-o locație urbană elegantă și la modă.

Atmosfera este cel mai important aspect al unui apartament tip boutique. Se referă la decor, ambianță și servicii personalizate. Atmosfera sa poate fi influențată de locația orașului, în funcție de locație, identitatea apartamentului tip boutique poate fi definită.

De ce să cumperi un apartament tip boutique?

Apartamentele Boutique au diferențe mici, dar foarte relevante, comparativ cu un apartament obișnuit. Aceste apartamente Boutique sunt populare pentru a fi foarte luxoase și situate în zonele urbane la modă. În cazul unui apartament obișnuit, accentul nu se pune pe locația sa, nici pe nivelul de calitate al facilităților, ci pe funcționalitatea acestuia. O atenție deosebită a fost pusă în stilul și designul fiecărei camere într-un apartament Boutique, dintre care unele sunt chiar tematice.

Obiectivul este acela de a crea un spațiu care să se simtă ca o casă și totuși să pară și elegant. Multe apartamente Boutique oferă, de asemenea, facilități speciale, cum ar fi faimoasele lucrări de artă. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai mult decât un spațiu funcțional, un apartament Boutique este cea mai bună alegere. Este o cazare simplă, dar foarte înaltă. Chiar dacă uneori nu este cea mai ieftină opțiune, merită fiecare bănuț.

 

Sursă foto:pinterest.com


Lasă un Comentariu...

*