Concepte greșite sau neînțelese despre apartamentele închiriate în regim hotelier

De ceve vreme pe piața inchirierilor se remarcă apartamentele închiriate în regim hotelier. Acestea sunt o alternativă pentru clasice variante, opțiuni cu avantaje multiple. Nu toată lumea înțelege acest concept, ca drept dovadă că neîncrederea poate seta alte trenduri. Iată de ce atunci când se programează o vacanță primul lucru și anume cazarea este aleasă în pași rapizi, ca de obicei. Ce ar fi însă să schimbi acest obicei?

Închirierea în regim hotelier se referă la combinații de concepte și servicii. Îmbină așadar clasica poveste de închiriere, cu ceea ce unitățile de cazare de tip hotel oferă, aducând un mare plus la partea de intimitate, de libertate și de spațiu în primul rând. Iată mai exact despre ce este vorba:

Închirierea unei locuințe

Primul gând te duce la o casă locuită. De fapt nu este vorba de astfel de aspecte. Nu sunt locuințe ale căror proprietari renunță la șederea lor în spațiu pentru oaspeți. De fapt astfel de locații fac parte dintr-o rețea de locuințe ce sunt închiriate. Sunt varianta unei camere de hotel, însă cu avantajul unui spațiu mai extins, incluzând mai multe camere, bucătărie de asemenea.

O comparație de prețuri, între a alege un apartament închiriat în cadrul unui hotel și varianta propusă de www.apartamente-regimhotelier.ro spre exemplu arată că ai de câștigat când mizezi în mod special pe închirierea în regim hotelier, nu pe unitatea hotelieră în sine. Prea puține sunt cazurile celor care aleg un apartament complet din cadrul unui hotel. Este destul de costisitor desigur.

Opțiunile merg de la garsoniere la apartamente modeste de 2 camere și până la cele de 4 camere. Poate fi vorba de o familie, de un grup de prieteni cu o astfel de preferință. Partea cea mai bună este se pot împărți costurile și spațiul este suficient pentru un astfel de număr mai mare de persoane ce urmează să ocupe respectiva locuință.

Nu există condiționare privind timpul petrecut aici. Poate fi vorba de câteva nopți, de una singură, de perioade mai lungi sau mai scurte. Diferența poate fi doar de costuri, ce sunt evident mai mici pe măsură ce numărul de nopți solicitate este mai mare.

De asemenea, nu doar locația în sine, generoasă ca spațiu este un atu, ci și faptul că vine complet echipată și dotată. Se vor găsi toate cele necesare, de la electrocasnice și până la lenjerie, cosmetice de uz zilnic și nu numai. Practic nimic nu va lipsi din confortul celor care vor urma să locuiască în astfel de unități închiriate.

Locația este bine aleasă, de regulă zone bine cotate. Însă apartamentele în sine sunt situate în cadrul blocurilor, pe stil clasic. O astfel de experiență permite să nu te mai simți la fel de străin în zonă, ci mai degrabă să te integrezi mai ușor, luând pulsul vieții urbane într-o nouă locație.

Serviciile hoteliere ce completează oferta de închiriere

Mai mult decât atât, închirierea în regim hotelier presupune desigur și acele servicii ce se găsesc și în unitățile hoteliere. Poate că sună deranjant să te gândești că trebuie să îți faci singur menajul.

Cei care dispun de oferte de închiriere de acest gen oferă de regulă și posibilitatea de a solicita curățenia săptămânală. De asemenea, după cum sună oferta celor de la apartamente-regimhotelier.ro, se include pază nonstop, un aspect ce sporește încrederea celor care urmează să devină locatari.

Cum poți închiria

Principiul nu este unul diferit de metodele clasice. Astfel, cei interesați vor putea închiria după o atentă selecție, ținând cont de alegerea tipului de locuință. Se va proceda pe bază de rezervare.

Există de asemenea program de tip check in, check out, pentru o mai bună gestionare a modului în care sunt oferite spre închiriere.  Oferă mai multă încredere celor care trec pragul unor astfel de agenții. În egală măsură impune și un program mai eficient pentru ambele părți.

Un contract semnat este și el o dovadă de încredere. Acesta va fi și demonstrația faptului că totul este conform standardelor și oferta pusă la dispoziție este reală, cu toate avantajele ce sunt prezentate.

Iată și ingredientele necesare pentru ca o vacanță să fie pe deplin una mulțumitoare. Nu este surprinzător astfel că cererile privind acest gen de închiriere sunt tot mai multe.

Lasă un Comentariu...

*