Casa lui Elisabeth Taylor – scoasă la vânzare

După cum ne-am obişnuit, casele celebrităţilor sunt scoase la vânzare pentru nişte sume impresionante. Sunt proprietăţi care vorbesc despre anumite standarde, care epatează şi uimesc, construcţii comlexe, masive, întinse pe suprafeţe foarte mari, în care luxul şi bogăţia îşi pun amprenta la fiecare pas.
Pe lângă valoarea pe care o deţin ca şi construcţii, acestea au un plus prin aura pe care le-o transferă vedeta în posesia cărora au fost.

Casa lui Elisabeth Taylor scoasa la vanzare

Picture 1 of 5

Casa lui Elisabeth Tailor
Una dintre proprietăţile frumoasei actriţe, cea din Beverly Hills, a fost scoasă pe piaţă pentru suma de 15,9 milioane de dolari.
Este o construcţie care datează din anul 1950, renovată şi redecorată ulterior de către renumitul arhitect preferat de toate celebrităţile, Budd Holden.

Măreţia construcţei
Întreaga construcţie dispune de 6 dormitoare spaţioase, amenajate cu mult bun-gust, cu mobilier masiv şi accesorii potrivite fiecăruia dintre ele. În fiecare dormitor se află un şemineu, care dă o notă aparte şi sporeşte farmecul încăperilor.
De asemenea, în casă se află 7 băi, spaţioase şi frumos amenajate şi un living mare, plin de valoare şi eleganţă.

Împrejurimile
Casa oferă o imagine impresionantă a cerului care acoperă Los Angelesul şi lasă privitorii să se bucure de măreţia oceanului care se vede la orizont. Acest tablou care poate fi văzut de pe măreaţa proprietate în conferă valoare şi o situează pe scala celor mai bine cotate case care au aparţinut unei celebrităţi.
În interiorul proprietăţii se află un birou şi o zonă destinată strict personalului care se ocupa de întreţinerea casei şi a împrejurimilor.

Relaxare
Pe lângă interiorul elegant, curtea construcţie este prevăzută cu pişcină şi spa. Imaginea clădirii, curtea, tablou oferit de împrejurimi, măreţia generală a proprietăţii, fac din casa ridicată în anul 1950 una dintre cele mai impresionante proprietăţi scoase la vânzare.

Elisabeth Tailor
Elisabet Tailor a fost una dintre cele mai bine cotate actriţe americane, renumită nu doar datorită talentului şi al numărului impresionamt de roluri jucate, dar şi datorită frumuseţii.
A avut o carieră încununată cu premii, iar viaţa personală a fost extrem de tumultoasă şi oscilantă. S-a căsătorit de 7 ori, încântând şi şocând presa şi opinia publică prin apariţiile şi deciziile sale.
Actriţa a murit în anul 2011, la vârsta de 79 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă, roluri de o valoare indiscutabilă şi imaginea celor mai frumoşi ochi ai cinematografiei de altădată.

About cosmina.florescu

Lasă un Comentariu...

*