5 motive pentru care ar trebui să îți muți firma într-un parc verde de birouri

Atunci când te gândești să îți dezvolți o afacere mai mult ca sigur ai în vedere o economisire a costurilor, pornind de la chirie, resursa umană și până la utilități.

Liviu Tudor Novopark

Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Siemens, Ericsson, Mondelez România (anterior cunoscută sub numele de Kraft Foods), Ringier, Infineon, Yokogawa, ITC Networks/Luxoft, Sodexo, UniCredit Business Integrated Solutions, WNS, Panasonic, Automobile Dacia, Citibank, Alpha Bank, Société Générale, Garanti Bank și Carestream Health sunt câteva dintre cele mai mari firme care au ales să își dezvolte afacerea într-un parc verde din București.

Iată mai jos 5 motive pentru care ar trebui să îți muți firma într-un parc verde de birouri:

  1. Spații de dimensiuni cât mai variate – atunci când te gândești la propriul business, mai mult ca sigur ai în vedere să te și extinzi. Și cum acest lucru se întâmplă în viitor, este bine să te gândești dacă spațiul de birouri pe care l-ai ales pentru desfășurarea activității ar putea să îți ofere această posibilitate. Spațiile verzi de birouri pun la dispoziția chiriașilor spații de dimensiuni diferite, potrivite pentru orice tip de business.
  2. Economisire – constructorii au gândit odată cu construcția conceptului de spațiu verde către ideea de economisire. De aceea, costurile pe care chiriașii le suportă pentru întreținere, cunoscute sub denumirea de service charges sunt mai mici cu 5-6%, economie ce se resimte la finalul fiecărui an în procente destul de mari. S-a avut în vedere demararea unor proiecte ce au ca prim obiectiv economisirea costurilor de energie.
  3. Facilități multiple – fiind vorba despre spații foarte extinse, chiriașii beneficiază de o serie întreagă de facilități și servicii, de care se pot folosi. Aici, sunt prezente centre comerciale, parcare, farmacie, restaurant, spații culturale și cafenea. Toate aceste lucruri sunt un plus pentru fiecare cei ce pornesc un business.
  4. Experiență – aceasta reprezintă un factor deosebit de important pentru o afacere aflată mai ales la început. În cadrul parcurilor verzi se regăsesc numeroși investitori de care poate depinde succesul afacerii tale. În cadrul spațiilor de birouri mari există șansa de a întâlni și demara proiecte comune cu alte companii, de care depinde reușita ta de mai târziu.
  5. Clădiri moderne – un spațiu de birouri trebuie să fie modern și mai ales să corespundă tuturor necesităților dezvoltatorilor, în funcție de gradul de dezvoltare al companiei. În parcurile de birouri verzi vei putea întâlni mai multe clădiri frumos construite, cu un design modern și care să corespundă nevoilor fiecărei companii.

Un astfel de parc verde de birouri a fost recent construit în România și aparține dezvoltatorului Liviu Tudor, un om de afaceri cunoscut din România și care a pus bazele unui concept extrem de apreciat atât aici, cât și peste hotare – West Gate Business District, unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din București.

Lasă un Comentariu...

*