3 semne care îți spun că ai găsit apartamentul perfect

Atunci când vorbim de apartamente de vânzare în București, putem spune că piața imobiliară este destul de ofertantă. Cartierele rezidențiale încep să se extindă din ce în ce mai mult, iar preferința oamenilor pentru apartamente noi în București se observă din rezultatele vânzărilor. Pasul cumpărării unui apartament într-un cartier rezidențial trebuie foarte bine cântărit pentru că vorbim de o investiție semnificativă, uneori chiar pentru o viață întreagă. Totul trebuie analizat în cel mai mic detaliu, de la suprafață, până la compartimentare sau dotări, astfel încât la final să iei decizia cea mai bună. După ce ai mers la mai multe vizionări de apartamente de 2 și 3 camere, probabil te întrebi deja cum vei ști care este cel mai potrivit pentru tine. Iată care sunt cele 3 semne pe care trebuie să le iei în seamă:

Cartierul rezidențial îți dă o senzație de liniște

Capitala este un oraș foarte aglomerat. Traficul infernal, aerul poluat și gălăgia continuă sunt doar câteva motive pentru care ai vrea să te muți cât mai departe de București. Cu toate acestea, investitorii construiesc în mijlocul aglomerației aceste cartiere rezidențiale liniștite, care te fac să reconsideri traiul la București. Dacă în momentul în care ai ajuns într-un cartier rezidențial, ai impresia că ai pășit într-o altă lume, atunci poate ar fi bine să iei în considerare cumpărarea unui apartament în acea zonă. Liniștea și spațiile verzi din jurul blocurilor vor constitui oaza ta de liniște după 1-2 ore petrecute în trafic în drumul de la birou către casă.

 Apartamentul este compartimentat inteligent și dotat ultramodern

De multe ori, ocolim acele apartamente de vânzare în București care nu au o compartimentare prea bună și nu sunt nici foarte dotate. Dacă găsești însă un apartament spațios, luminos și foarte bine compartimentat, atunci cu siguranță ar trebui să îl pui pe listă și să îl iei în considerare atunci când vine vorba de decizia finală. Dacă mai este și dotat ultramodern, cu tot felul de finisaje de cea mai bună calitate, atunci poate ar fi bine să nu mai stai pe gânduri și să achiți deja avansul. Astfel de apartamente noi în București cu o compartimentare inteligentă nu sunt foarte des întâlnite, tocmai de aceea, trebuie să profiți de această ocazie.

Îți lasă sentimentul de „acasă”

Există anumite locuințe, indiferent dacă vorbim de apartamente de 2 și 3 camere, duplexuri sau chiar case, care îți lasă acel sentiment plăcut de „acasă” încă de la primul pas. Acesta este de fapt și cel mai clar semn că ai găsit apartamentul perfect pentru tine. E acel moment în care începi să îți imaginezi cum ar arăta mobilierul tău în acel apartament, cum ar alega copiii prin livingul spațios sau cum vei servi cafeaua în fiecare dimineață alături de persoana iubită de pe balconul apartamentului. De la un simplu apartament la „acasă” este doar un singur pas pe care trebuie să îl faci cu multă hotărâre și determinare. Nu este ușor să găsești apartamentul perfect în București, care să corespundă tuturor cerințelor tale. Însă, dacă îl găsești pe cel care se apropie cel mai mult de imaginea casei de vis, nu mai sta pe gânduri și investește în el! Acele apartamente noi în București din cartiere rezidențiale sunt la mare căutare și se dau foarte repede. Adu-ți aminte de asta ori de câte ori treci pragul unui apartament care se încadrează în standardele tale! 

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un Comentariu...

*