Idei cadouri de Moș Crăciun pentru copii, părinți și bunici

Cu toate că pruncii au prioritate la cadouri de Moș Crăciun și oamenii mari obișnuiesc să-și dăruiască tot felul de dulciuri, flori sau obiecte care să le însenineze ziua și să le amintească de perioada copilăriei. Aproape în orice familie, bunicii sunt cei care le oferă cadouri copiilor și nepoților, însă, și ceilalți, la rândul lor, acordă o atenție deosebită darurilor pentru cei mai în vârstă. În general, toată lumea apreciază lucrurile cu valoare sentimentală, așa că nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou. Totuși, există și alte multe idei pe care le poți lua în considerare pentru a le dărui celor dragi cele mai frumoase obiecte.

Idei cadouri de Moș Crăciun pentru copii, părinți și bunici

Sursa foto: https://p2.piqsels.com/preview/99/555/711/holiday-gifts-holidays-christmas-gift-vintage.jpg

Iată câteva surprize pe care le poți oferi celor apropiați:

Idei de cadouri pentru copii

Fără îndoială, prichindeii sunt răsfățații zilei de 25 decembrie. Aceștia se pregătesc încă din Ajun să-l aștepte pe Moș Crăciun așa cum se cuvine, cu prăjituri, biscuiți și un pahar de lapte cald. În mod tradițional, cadourile potrivite pentru cei mici sunt dulciurile și fructele. Însă, pe lângă acestea, micuții pot primi jucării tematice, interactive sau inspirate din animațiile celebre. Sunt de preferat jocurile de tip puzzle adaptate vârstei copiilor, jucăriile lego, centrele de activități pentru bebeluși, animăluțele de pluș, mașinuțele, păpușile etc. De asemenea, hainele și încălțămintea pot fi și ele pe lista de cadouri, alături de obiectele dedicate studiului și educației.

Cei mici sunt, adesea, greu de mulțumit, mai ales dacă au multe așteptări din partea lui Moș Crăciun. Dacă ești unul dintre bunicii dornici să-și vadă nepoții fericiți, aplică aici pentru un credit pentru pensionari. Recomandarea ți se adresează, mai ales, dacă nepoții tăi vor să primească în dar diferite gadgeturi scumpe și sofisticate, cum ar fi un smartphone sau o tabletă, ori alte jucării mai spectaculoase.

Idei de cadouri de Moș Crăciun pentru părinți

Chiar dacă juniorii sunt pe primul loc în ceea ce privește cadourile din luna decembrie, nici părinții nu trebuie uitați. Unele dintre darurile primite mereu cu bucurie sunt bijuteriile. În timp ce și bărbații se pot bucura de un lănțișor discret sau o brățară superbă, cu siguranță, calea către inima unei femei este strâns legată de o bijuterie. Totodată, cadourile pe care le pot primi părinții pot fi și sub forma unor produse de artizanat autentice, obiecte handmade, mănuși, fulare, agende, căni, pixuri, brelocuri sau calendare de birou personalizate, globuri speciale, lumânări ori lucruri haioase. Produsele cosmetice se potrivesc de minune ca daruri de Moș Crăciun, la fel și o pătură călduroasă, o pernă decorativă cu mesaj sau diferite obiecte mici pentru casă.

Idei de cadouri de Moș Crăciun pentru bunici

Bunicii au un farmec aparte. Nu există dubiu. Cum nu există dubiu când trebuie să oferi cadouri unor persoane în vârstă despre care crezi, adesea, că au primit de-a lungul timpului tot ce și-au dorit. Nu e chiar așa. Tot există obiecte cu care îi poți impresiona. Ia în considerare că amintirile sunt foarte importante pentru bunici, așa că pune-le sub brad daruri cu valoare sentimentală.

Câteva idei inspirate? Albumele foto, un tablou special cu întreaga familie, o ramă foto deosebită sau poate chiar un telefon pentru a păstra legătura cu toți cei dragi. Bunicile se vor bucura, întotdeauna, dacă primesc un set pentru masă, șervețele, lumânări parfumate sau decorațiuni pe care să le folosească pentru mesele festive. Vor fi impresionate și de un parfum, o cutie de bijuterii, eșarfe, produse cosmetice pentru protecție la frig ori chiar niște mici bijuterii. La rândul lor, bunicii se vor bucura de ceasuri, brelocuri cu sunete pentru chei, un pulover călduros, o cutie de trabucuri sau o sticlă de băutură fină.

Ideal ar fi ca toate cadourile pe care le oferi celor dragi să încapă sub brad deoarece acesta reprezintă simbolul Sărbătorilor de iarnă și locul preferat al lui Moș Crăciun. Frumos ambalate și decorate cu panglici strălucitoare, darurile pentru familie și prieteni vor fi primite cu emoție și bucurie, indiferent de valoarea lor.

 

 

Lasă un Comentariu...

*