Avantajele vânzării punctelor ANRP

Știm! Nu mai vrei să aștepți! Te-ai săturat de procesele parcă interminabile, așteptarea infinită a deciziilor de compensare și a tuturor procedurilor pe care trebuie să le îndeplinești atunci când aștepți să fii, în sfârșit, despăgubit.

Soluția cea mai simplă în momentul în care vrei să eviți toate aceste probleme este să vinzi puncte ANRP, să le tranzacționezi pe piață. Acest procedeu vine cu numeroase avantaje, pe care ți le vom prezenta, pe scurt, în cuprinsul acestui articol.

În primul rând, și cel mai important, scapi de așteptare. Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietății are zeci de mii de dosare încă în curs de rezolvare, semn că tu nu vei fi primul pe lista de așteptare. Dacă optezi pentru tranzacționarea punctelor ANRP, optezi pentru un proces de despăgubire mult mai rapid și mai sigur. Îți repari prejudiciul în condiții de siguranță, tranzacționarea punctelor ANRP fiind posibilă conform normelor legislative în vigoare.

În al doilea rând, dacă vinzi puncte ANRP, poți apela la servicii de consultanță. Există numeroare echipe de specialiști în domeniu care prestează servicii de consultanță, astfel încât tranzacția să fie efectuată conform legii și să corespundă nevoilor tale: acela de a fi despăgubit în timpul cel mai scurt și fără a fi nevoit să te lovești de obstacole pe care nu ai idee cum să le ocolești. Pentru asta există specialiștii în domeniu, oameni cu pregătire care îți stau alături în timpul în care trebuie să efectuezi procedurile necesare pentru tranzacționarea punctelor ANRP.

Un alt avantaj foarte important și un lucru de care nu trebuie să îți fie frică atunci când iei decizia de a tranzacționa pe piață puncte ANRP este că toate procedurile sunt reglementate prin lege. Conform legii 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, punctele ANRP pot fi tranzacționate în mod legal, iar dacă primești consultanța necesară pentru a îndeplini procedurile pas cu pas, ești în complete siguranță, iar prejudiciul va fi reparat în cel mai scurt timp posibil.

Deciziile de compensare ale Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietății pot dura foarte mult, motiv pentru care există dosare din anii 1990 care însă nu sunt soluționate. Pentru a Evita aceste procese anevoioase, recomandarea specialiștilor este de a opta pentru tranzacționarea punctelor ANRP pe piață.

Având legea de partea ta și, bineînțeles, dorința de a-ți recupera paguba în cel mai scurt timp, poți lua hotărârea de a vinde aceste puncte ANRP, astfel încât proprietatea pierdută să fie recuperate într-un fel sau altul.

Ca o concluzie, tranzacționarea punctelor ANRP te ajută să economisești în primul rând timp prețios, în al doilea rând ai posibilitatea de a-ți recupera prejudiciul fără prea mult bătăi de cap. De asemenea, întreg procesul de tranzacționare este reglementat prin lege, astfel că nu te afli în niciun pericol legislativ. Iar, pentru și mai multă siguranță și pentru ca tu să fii sigur că faci totul așa cum trebuie, poți apela la echipe de specialiști care te vor ghida spre soluția cea mai simplă și mai rapidă.

Lasă un Comentariu...

*