Tips and tricks pentru amenajarea unei băi în stil minimalist

Stilul minimalist: care sunt criterii de care trebuie să ții cont în amenajarea unei băi? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

Conceptul stilului minimalist este unul dintre cele mai recunoscute pentru amenajarea unei băi. Acest stil de design interior are la bază simplitatea, mai exact, o simplitate care generează cu succes acel cadru intim și bine organizat de care fiecare om are nevoie. Dat fiind faptul că baia este una dintre cele mai importante încăperi, putem înțelege de ce felul în care decidem să o amenajăm este important. Baia trebuie să se identifice cu ușurință cu un spațiu intim, care să asigure confort oricărui membru al familiei, de la mic la mare. Și dacă te interesează aceste lucruri, atunci stilul minimalist este potrivit.

Stilul minimalist este foarte ușor de introdus în amenajarea unei băi. Dacă stăm să ne gândim, este cel mai potrivit stil pentru baie, pentru că astfel vei putea beneficia de un cadru care se bucură în permanență de un look fresh. Prin stilul minimalist, baia va deveni un cadru care este mereu curat și bine optimizat. Și dacă te interesează acest stil, iată ce tips and tricks-uri am pregătit pentru tine:

  1. Scheme cromatice lejere

Stilul minimalist este cel care are la bază scheme cromatice care nu sunt deloc complexe. Nuanțele de alb sunt cele care pot contribui cu ușurință la identificarea acestui stil. Și chiar dacă albul nu este nuanța ta preferată, nu este nimic greșit să folosești combinații dintre alb – negru sau alb și o altă culoare mai intensă, dar care să mențină notele calde în amenajare. Alegerea unei culori dinamice te poate ajuta să transformi baia în acel cadru în care îți va face plăcere să petreci timp.

  1. Design concis

Stilul minimalist este acela care necesită obiecte sanitare care să beneficieze de un design concis. Design-ul produselor sanitare alese trebuie să fie unul simplist, dar care să aibă un farmec aparte, prin diferite linii fine. De la lavoar și până la modelul căzii de baie, toate aceste obiecte sanitare trebuie să aibă o notă estetică aparte, dar fără să fie extravagantă. Simplitatea acestor modele nu trebuie să te sperie. Dacă stăm să ne gândim, tocmai această simplitate este cea care transforma baia într-un cadru unic și intim.

Alege unul dintre obiectele sanitare oferite de laguna.ro. Laguna este compania care reușește să ofere tuturor persoanelor acele produse din piața sanitară de care au nevoie. Având drept parteneri acei producători de excepție, renumiți în plan internațional, Laguna este magazinul online care oferă produse de calitate, de înaltă performanță, care întrunesc cu succes caracteristicile oricărui stil de amenajare. În acest fel, ai siguranța că stilul pe care îl dorești va fi ușor de adus în intimitatea casei.

  1. Spațiu de depozitare

Chiar dacă stilul minimalist merge pe premisa „less is more”, acest lucru nu înseamnă că nu poți beneficia de spațiile de depozitare pe care le dorești. Pentru ca spațiul de depozitare să fie în ambient cu acest stil, alege să folosești dulapuri organizatoare pe verticală. Nu este nimic greșit dacă alegi inclusiv un set de mobilier care să aibă lavoarul la bază. În acest fel, ai siguranța că mobilierul ales se potrivește perfect cu obiectele sanitare care sunt fundamentale pentru o baie. Întorcându-ne la ce am spus mai sus, Laguna este partenerul de nădejde pentru amenajarea interioară, tocmai de aceea, gama variată de seturi de mobilier baie oferite de acesta te-ar putea interesa. Și toate sunt de la producători de top!

  1. Iluminare

Stilul minimalist este cel care presupune obținerea unui spațiu care este foarte bine optimizat și iluminat. Dacă baia nu beneficiază de lumină naturală atât cât dorești, nu este nimic greșit dacă alegi corpuri speciale de iluminare. Ai grijă unde le poziționezi. Este important ca ele să nu „fure” din spațiul pe care baia îl pune la dispoziție. În acest fel, poți obține un ambient plăcut.

Cu aceste tips and tricks-uri, nu mai durează mult până când baia va fi cuprinsă de stilul minimalist! Și mai ales cu ajutorul obiectelor sanitare puse la dispoziție de laguna.ro, totul devine mai simplu. Alege ce este mai potrivit pentru tine și beneficiază de rezultatele dorite. Ține cont că poți vizita inclusiv showroom-ul Laguna pentru a beneficia de consultanță și de soluțiile eficiente ale specialiștilor. Situat pe strada Valea Cascadelor 24, acest showroom este cel mai mare și cel mai apreciat din București.

Lasă un Comentariu...

*