Mutări rezidențiale. De ce să apelezi la Move Solutions

Mutări rezidențiale: mutarea într-un nou apartament, deși este un eveniment care oferă bucurie, aceasta este, totodată, și un proces obositor, cu tot felul de situații neprevăzute, dacă alegi să nu apelezi la o firmă de mutări mobilă.

Prin urmare, schimbarea locuinței trebuie făcută etapizat și după un plan bine definit. Acest plan include o planificare riguroasă a întregului proces de relocare, a bugetului alocat pentru fiecare etapă în parte și, nu în ultimul rând, pregătirea celor mici pentru acomodarea într-o casă nouă. Această ultimă etapă trebuie să fie atent monitorizată astfel încât cei mici să nu simtă niciun disconfort.

Un alt aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este colaborarea cu o firmă de mutări mobilă, care poate face această tranziție mult mai ușoară și costuri suplimentare. Altfel, bucuria datorată unui case mai mari sau unui cartier select va fi umbrită de…obiecte pierdute sau deteriorate, costuri mai mari, neprevăzute, și mult, mult stres.  Altfel spus, dacă vrei să te muți ca un profesionist, apelează la unul.

Firma de mutări mobilă Move Solutions are experiență în orice tip de relocări, atât mutări rezidențiale cât și mutări de firmă, în interiorul țării sau în afara ei.

Move Solutions oferă, totodată, servicii complete de relocare. Acest lucru înseamnă că se va ocupa în locul tău de întregul proces de mutare. Mai exact, va ambala obiectele – aceasta dispune de echipamente de ambalare, precum folii de plastic, folii cu bule de aer, cutii de carton, cărucioare cu roți din plastic, dar și paturi de protecție mobilier, atât de importante în cazul obiectelor fragile sau vintage.

Totodată, dacă locuiești la un etaj superior și nu dispui de un lift de marfă, Move Solutions dispune de utilaje de ridicare și manipulare marfă ce pot transporta foarte ușor mobilierul de mari dimensiuni.

Astfel, îți poate pune la dispoziție un lift exterior mobilă, pe care îl poți închiria pentru o ora, o jumătate de zi sau o zi întreagă. Acesta este de proveniență germană, marca Klaas, și este montat pe șasiu Nissan Cabstar. În același timp, dispune de o capacitate de ridicare de până la 400 de kg și ajunge la o înălțime de 30 m. Aceste avantaje asigură o manipulare precisă și conformă cu standardele de siguranță a obiectelor ce trebuie transportate.

Un alt utilaj, necesar pentru transportul pieselor de mobilier voluminoase, pe care Move Solutions îl pune la dispoziție, este pianoplanul – sau ștair climber.

Pianoplanul este un utilaj necesar pentru transportul  pe scări al obiectelor grele și voluminoase, precum piane, frigidere, seifuri și alte piese de mobilier din diferite materiale, cu o greutate maximă de până la 600 kg. Utilajul dispune de un sistem electric de funcționare și se manevrează de o singură persoană. În același timp, acesta are capacitatea de a ridica singur obiectul de la podea, care va fi mutat ulterior de o singură persoană la nouă locație.

În ceea ce privește transportul, echipa Move Solutions se va asigura că obiectele sunt atent manipulate și așezate în interiorul mașinii astfel încât să nu se deplaseze în timpul transportului.

 În același timp, dacă dorești să reamenajezi noua casă și există obiecte care nu se potrivesc noului design interior – dar nu vrei să renunți la ele, firma Move Solutions îți pune la dispoziție servicii de depozitare în containere maritime. Depozitele sunt prevăzute cu găuri pentru o aerisire mai bună a obiectelor din interior și dispun de pază 24/24h.

În ceea ce privește așezarea obiectelor în interiorul spațiilor de depozitare, aceasta se va realiza în funcție de necesitățile și preferințele tale. Un astfel de spațiu de depozitare se poate închiria cu 600 RON+TVA/lună.

Lasă un Comentariu...

*