Uscătorul de păr super ușor și super eficient

Este minunat când pleci de la salon cu părul aranjat perfect, nu-i așa? Dar câte dintre voi reușesc să-și coafeze singure părul acasă?

cel mai usor uscator de par (1)

Picture 1 of 4

Cu toate că poate ați investit în uscătoare de păr extraordinare, în plăci de păr și perii rotative, parcă tot nu iese ca la salon, buclele nu sunt la fel de bine definite, iar părul drept parcă nu-i perfect întins, chiar și cu placa, ca atunci când fata de la salon ți-l îndreaptă cu peria și uscătorul.

Ei bine, un nou produs vine să revoluționeze piața, atât prin design, cât mai ales prin performanțele sale.

Adevărat, cam piperat din punct de vedere al costului, 400 de dolari. Însă este suficient să descoperi cât le-a luat specialiștilor pentru ca astăzi să fie prezent în piață și să înțelegi atât costul, cât și faptul că nu ai de-a face cu un uscător de păr comun. Aproximativ 4 ani și câteva milioane bune (50), atât le-a trebuit celor de la Dyson pentru ca acest uscător de păr să devină real.

Foarte ușor, pentru că motorul este localizat în mâner și este extrem de mic, comparativ cu motoarele modelelor clasice, uscătorul Supersonic este și foarte puternic, timpul de uscare al părului fiind redus considerabil.

În plus, pentru realizarea diferitelor coafuri uscătorul vine la pachet cu niște accesorii simple, dar de efect ce se atașează capului ce degajă căldură printr-o prindere magnetică. Totodată, trebuie menționat faptul că niciuna din aceste părți nu se încălzește în timpul uscării părului, ceea ce face acest proces mult mai confortabil și mai puțin dificil.

4 trepte de viteză și cu toate acestea, părul are mult mai puțin de suferit din cauza tratamentului cu aer cald. Uscătorul de păr nu are în vedere doar ușurința în manevrare, rapiditatea în uscarea părului, dar și protejarea acestuia, utilizat chiar și de la mică distanță. Supersonic este și mult mai silențios decât un uscător obișnuit. În plus, pentru că datorită puterii sale ar putea să zboare de pe masă, acesta vine la pachet cu un accesoriu care-ți va permite să-l prinzi de suprafața de lucru, fără a risca să-l scapi din vedere.

Pe noi ne-a atras în primul rând designul, este micuț, ușor, colorat și cu un aspect inedit.

Ai investi 400 de dolari într-un astfel de uscător de păr? Oricum nu trebuie să te grăbești, produsul va fi lansat oficial în Londra în luna iunie, așadar va mai dura un pic până va ajunge și la noi.

Lasă un Comentariu...

*