Topul celor mai performante aparate de aer condiționat în anul 2018

Toți ne dorim un aparat de aer condiționat performant, care să ne asigure un confort ridicat la interior, și în același timp să ne aducă facturi mai mici la energia electrică. Dacă și tu ești în căutarea celui mai bun aparat de aer condiționat, atunci topul nostru cu siguranță îți va fi de mare folos!

  1. Gree Bora A4 12.000 BTU cu Inverter

Marca Gree nu este una chiar atât de cunoscută în țara noastră, însă, la nivel mondial, Gree este cel mai mare producător de aparate de aer condiționat! Așadar, din topul nostru nu putea să lipsească acest model de aparat de aer condiționat Gree, care de altfel este și cel mai popular în anul 2018. Acest aparat de aer condiționat se remarcă prin designul elegant, prin filtrul Catechin (îmbunătățește calitatea aerului prin eliminarea mirosurilor neplăcute și a alergenilor), funcția I-Feel (telecomanda este dotată cu senzor de temperatură) și un debit volumetric de aer ce poate fi modificat în funcție de nevoile tale. Funcția sleep te va ajuta să te bucuri de un somn cât mai odihnitor, în timp ce răcirea turbo îți va asigura o temperatură confortabilă într-un timp cât mai scurt. Din punct de vedere al raportului calitate-preț, acest aparat de aer condiționat de la Gree este excelent! Intră acum pe site-ul celor de la Climatico și descoperă toate funcțiile care îți vor transforma locuința într-un mediu mult mai plăcut!

  1. Mitsubishi Electric 12.000 BTU cu Inverter

Dacă îți dorești un aparat de aer condiționat la un preț acceptabil și cu o performanță ridicată, atunci ar fi bine să optezi pentru acest model de la Mitsubishi Electric. Printre cele mai importante avantaje ale acestui aparat de aer condiționat se numără silențiozitatea și nivelul de zgomot extrem de redus, aproape imperceptibil, designul elegant, ușor de integrat în orice încăpere,  sistemul de climatizare cu Inverter, dar și eficiența energetică ajustată sezonier. Cu alte cuvinte, acest model de aparat de aer condiționat este o investiție bună pentru că te vei bucura de el nu doar în sezonul canicular, ci și în sezonul rece! Optează pentru acest aparat de aer condiționat de la Mitsubishi Electric și apelează la serviciile de montare ale celor de la Climatico dacă vrei să te bucuri cât mai repede de beneficiile lui!

  1. Daikin 12.000 BTU cu Inverter

Un alt producător important în industria aparatelor de aer condiționat este Daikin. Aparatele de aer condiționat Daikin se remarcă în mod special prin consumul mic de energie și prin facturile mai mici. Acest model de aparat de aer condiționat Daikin nu îți oferă doar o temperatură confortabilă în interiorul locuinței tale, ci și un aer mult mai curat pentru că este dotat cu un purificator de aer care îndepărtează până la 97% din alergeni, dar și cu un filtru fotocatalictic din apatit de titan care împiedică reproducerea bacteriilor, a microbilor sau a virușilor. Dacă ești o persoană sensibilă, atunci acest aparat de aer condiționat Daikin este perfect pentru tine! Un alt avantaj important al echipamentelor de climatizare Daikin este controlul total asupra unității interioare de oriunde te-ai afla folosind aplicația Daikin și Internetul. Descoperă și tu restul modelelor de aparate de aer condiționat Daikin din portofoliul celor de la Climatico și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!


One Response to “Topul celor mai performante aparate de aer condiționat în anul 2018”

Read below or add a comment...

  1. Pavel Alexandru says:

    Mithshubishi și Daikin sunt lideri de piață. Grele sunt chinezări ieftine. Am înțeles ca ACM GREE sunt echipate cu compresoare Daikin. Eu am un Mithshubishi de 10 ani merge iarna și vara non stop

Lasă un Comentariu...

*