Aragaze colorate pentru o bucătărie cu personalitate

Bucătăria ultimelor decenii a devenit locul de întâlnire al celor dragi, mulți dintre noi numind-o chiar inima casei.

Să fie mâncarea cea care are acestă putere de a aduna oamenii, de a-i strânge la un loc și a-i face să se descopere, timpul tot mai scurt care ne determină să punem mai mult accent pe relații de familie sau faptul că astăzi avem tot mai multe soluții de amenajare pentru bucătărie?

Aragazuri colorate 01

Picture 1 of 12


Un fapt l-ar putea reprezenta cu siguranță mâncarea, al cărui gust este mult îmbunătățit de când cu tehnologia tot mai avansată implementată la nivelul electrocasnicelor, mai cu seamă aragazelor. În aceeași măsură și decorul bucătăriei, mult schimbat, mult mai atrăgător, mai colorat și mai deschis ar putea fi motivul pentru care astăzi preferăm să stăm ore întregi în acest spațiu.
Astfel, după cum se spune despre preparatele frumos așezate în farfurie, că le „guști” mai întâi din priviri, le testezi după miros și abia la final le încerci savoare, situația poate fi asociată și cu spațiul unde pregătim aceste bucate. Pentru a îndrăgi acest loc și a-l dori în fiecare zi trebuie să fim captivați de imagine, trebui să beneficiem de funcționalitatea pieselor de mobilier și a aparatelor electrocasnice și nu în ultimul rând trebuie să simțim confortul.
Și pentru că de cele mai multe ori un tablou frumos este cel desenat în culori, pentru că viața este zugrăvită în culori frumoase pe care ar trebui să le vedem mult mai des, cum ar fi dacă în bucătărie, în inima casei, am schimba motorul dragostei (se spune că dragostea trece prin stomac), aragazul gri sau alb cu un aragaz colorat, care vibrează energie pozitivă.
De mașină de spălat rufe sau frigider colorat am mai auzit și am și văzut, cu toate că prețurile ne-au cam ținut un pic la distanță, dar de aragaz maro, aragaz verde sau roșu aproape deloc.

Pe lângă faptul că sunt foarte atrăgătoare, te conving de la prima vedere prin intermediul culorilor, acestea sunt și accesibile ca prețuri, păstrând totodată performanțele pe care le căutăm la un aragaz nou pentru bucătăria noastră. Aprinderea electrică, timerul, termostatul sau rotisorul sunt accesorii ale aragazului colorat ce fac viața în bucătărie mai ușoară, cu atât mai mult cu cât acesta este dotat cu duze adaptate și pentru alimentarea cu gaz și pentru cea pe butelie/GPL.

În plus, noile aragaze cu cuptor electric, folosite chiar și în cadrul bucătăriilor de restaurante, oferă aceleași rezultate performante de fiecare dată. Cu ajutorul lor gătești repede, chiar mai repede decât în cazul unui model cu cuptor pe gaz, iar preparatele nu se ard niciodată și au un gust deosebit deoarece coacerea este uniformă, pe toate părțile, mulțumită sistemului de convecție. Nu în ultimul rând trebuie menșionat că toate acestea le obții cu un consum foarte redus de energie.

Dat fiind că devenim suspicioși atunci când găsim produsele pe care le dorim la prețuri atractive, trebuie făcută și mențiunea că acestea sunt produse și distribuite de un brand românesc, pentru care calitatea contează cel mai mult. Acest lucru se poate dovedi prin cifre, mai exact prin intermediul ratei de intrare în servici care, pentru toate produsele comercializate sub umbrela LDK (nu doar pentru aragazuri), este sub 1% (cu aproape cu 50% mai mică decât în cazul oricărui alt brand disponibil pe piața românească la ora actuală), precum și de cei peste 60.000 de clienți fericiți care au ales să-și înnoiască bucătăriile cu un aragaz LDK. Aceștia, sunt ajutați zi de zi de aragazele colorate și cele profesionale dotate cu sistemul SAFETY Plus, ce are în vedere evitarea scurgerilor de gaz. Mai exact, acest sistem optim de siguranță oprește alimentarea cu gaz într-o situație neprevăzută, protejând consumatorul de incidente nefericite.

Astfel, aragazele colorate, o premieră în România, aduc un strop de bucurie și de culoare în bucătăriile și inimile celor care își doresc un spațiu cu personalitate senină si puternică, așa ca a lor.

Cine este LDK?

LDK este una dintre cele mai accesibile mărci de electrocasnice de pe piața româneasca ce s-a remarcat de-a lungul timpului prin profesionalism, calitate și încrederea pe care fiecare client în parte i-a acordat-o.

A debutat în primă fază cu comercializarea de aparate de aer condiționat, pentru ca la scurt timp să-și extindă gama la aparate frigorifice, aragaze, incorporabile pentru bucătărie, electrocasnice mici, etc.

Astăzi, LDK ocupă loc fruntaș în preferințele românilor, pentru că acest brand promovează calitatea, stilul și inovația la un preț corect, accesibil. Cu LDK fiecare client are garanția unui lucru bine făcut,toate produsele electrocasnice beneficiind de o garanție all inclusive de 3 ani (față de cei 2 oferiți în mod obișnuit de alte branduri). De asemenea, reparațiile defecțiunilor ce pot apărea în perioada de garanție sunt fără cost și sunt realizate în țară, nu ca în alte situații unde garanția se plătește, iar serviceul se află localizat în afara țării.

Pentru a descoperi întreaga gamă de produse LDK și oferta pentru aragazele colorate accesează site-ul www.tonis.ro

Lasă un Comentariu...

*