Aparatul de aerul condiționat eroul principal al unei veri caniculare!

Nimic nu este mai plăcut ca atunci când afară este caniculă tu să stai într-un loc răcorit de aparatul de aer condiționat și să te bucuri de momente de relaxare.

aparatul de aer conditionat (1)

Picture 1 of 3

Aparatul de aer condiționat este o invenție minunată, care ne-a salvat de senzația de epuizare pe care soarele puternic o are asupra noastră, mai ales atunci când ești la serviciu și trebuie să duci la îndeplinire anumite task-uri. În zilele caniculare de vară tot ce vrei să faci este să fugi, să te ascunzi de efectul înăbușitor, randamentul la serviciu fiind diminuat semnificativ.

Aceeași senzație de disconfort o resimți și acasă, mai ales dacă stai la ultimul etaj al unui bloc, iar soarele de la prânz și până-n seară îți bate fix în geam.

În astfel de situații singura scăpare devine cu siguranță aparatul de aer condiționat, dar nu oricare, unul inteligent și modern, care să facă față nevoilor tale, unul care să se monteze ușor și să se întrețină la fel de ușor, să nu fie nevoie să apelezi la un specialist ori de câte ori vrei să schimbi un filtru și de asemenea, unul silențios, de care să nu te sperie de fiecare dată când iese din modul stand by.

Poate mai sunt și alte soluții, precum ventilatorul sau geamul deschis, dar pe o vreme de 35 grade Celsius, la umbră, acestea nu prea au randament, cu atât mai mult cu cât un ventilator nu face decât să miște același aer fierbinte dintr-o cameră, soldându-se în cele din urmă cu dureri de cap. În plus, nu poate fi pus în funcțiune decât manual și are tendința să răcească doar local, de unde și durerea de cap dacă este poziționat direct în direcția ta.

Din aceste motiv revenim la ideea mult mai practică și mai eficientă, de a investi în aparatul de aer condiționat.

Noi am găsit unul și ne place dintr-o sumedenie de motive:

1. Are un design subtil, ușor de integrat atât într-un spațiu modern, cât și într-unul clasic.

2. Se curăță ușor, implicând un efort minim din partea ta.

3. Este ușor de controlat, indiferent unde te-ai afla în locuință, chiar și în afara ei, datorită posibilității de a-l conecta la internet. Totodată beneficiază și de modalitățile tradiționale de control, la fel de ușor de manevrat. Dacă înălțimea nu ar fi o problemă, și copii ar avea voi să-l opereze, pentru ei ar fi ca o simplă joacă, pentru că meniul din panoul fix central este extrem de ușor de accesat.

4. Este inteligent, detectează prin intermediul senzorului cu care este dotat mișcarea persoanelor din cameră, fapt care se traduce prin economie de energie electrică. În absența prezenței din încăpere, mai mult de 30 de minute acesta se oprește automat.

5. Filtrul de aer, care trebuie curățat cu regularitate pentru a spori eficiența aparatului de aer condiționat, dar și pentru a preveni acumularea de praf și bacterii, se poate detașa dintr-o singură mișcare, fără să fie nevoie să demontezi ceva. Totodată, un aspect general referitor la aparatele de aer condiționat pe care ar trebui să-l știi este că filtrele încărcate de praf, pe lângă faptul că contribuie la construirea unui mediu interior nesănătos, forțează și aparatul să consume mai multă energie electrică.

6. Este dotat cu numeroase programe care pot fi setate cu ușurință atât din telecomandă, cât și din telefon, iar rol lor este, mai mult decât evident, acela de a te face să te bucuri de timpul petrecut acasă sau la locul de muncă. De asemenea, printre programele instalate, aparatul de aer condiționat are inclusiv o opțiune care te avertizează când este cazul să schimbi filtrul.

7. Este disponibil în patru variante de dimensiuni, dimensiuni direct proporționale cu capacitatea de răcire dintr-o încăpere.

Ceea ce a mai rămas de spus despre aparatul de aer condiționat este că acest model inteligent este disponibil prin Romstal.

Lasă un Comentariu...

*