6 motive pentru care mașina de tuns este cea mai bună prietenă a bărbaților

Mașinile electrice de tuns, asemenea acestora de aici, sunt cel mai potrivite pentru aranjarea bărbii și a părului scurt, fără a impune nicio pricepere specială din partea utilizatorului. Cum nu este neapărat nevoie ca secțiunea unde avem lamele de tăiere să se sprijine de piele, ele pot înlocui uneori și foarfecele pentru aranjarea părului lung, cu ceva abilitate din partea utilizatorului. Însă nu pentru asta au fost proiectate.

masina de tuns (1)

Picture 1 of 5

Datorită restricțiilor impuse de lungimea lamelelor, mașinile de tuns sunt limitate la a tăia și aranjă păr de până la 2-3 cm, drept urmare ele se adresează în primul rând bărbaților. Totodată, acestea ar putea fi utilizate de mămici, pentru situația în care doresc să își tundă acasă copiii, sau de doamnele ce vor să-și aranjeze rapid și convenabil firele despicate, de frizeri profesioniști etc.

În concluzie cele sase avantaje ale mașinilor de tuns reliefate mai jos nu se adresează doar categoriei demografice cel mai des asociată cu acest produs.

Din conveniență:

Nu avem decât 24 de ore într-o zi și nu sunt mulți aceia dintre noi care să își dorească să-și petreacă o parte din acest timp la frizer. Programarea sau așteptarea rândului la scaun, drumul până la frizer și tunsul sau bărbieritul propriu-zis, ne pot luă uneori mai bine de o oră. Ar fi ideal să avem posibilitatea de a ne aranjă părul sau barba de îndată ce ne trezim dimineața. Mașinile de tuns procurate din locuri precum acesta și nu de la firme necunoscute, sunt dotate cu numeroase accesorii care îți oferă posibilitatea asta, pentru o perioadă nedeterminată de timp, oricând ai nevoie.

De multe ori avem nevoie să facem retușuri de ultim moment, înaintea unei întâlniri sau a unui interviu important ce a apărut pe neașteptate. În aceste situații, un drum până la frizer este în mod evident exclus și va trebui să ne bazăm pe ustensilele din propria locuința pentru a ne face prezentabili.

Îți oferă mai mult control:

Nu de puține ori ni s-a întâmplat să-i oferim frizerului indicații exacte, și fie din neglijență sau nepricepere, acesta să nu le respecte întocmai. În combinație cu o foarfeca, mașina de tuns ne oferă în aceste condiții posibilitatea să ne facem singuri retușurile de cuviință pentru a obține tunsoarea mult dorită.

Deținerea acestei indispensabile unelte de frizerie ne permite practic să aranjăm barba sau părul scurt de fiecare dată când ne uitam în oglinda și vedem ceva care ar necesita o schimbare. Practic, tunsoarea poate fi transformată dintr-o activitate situaționala într-una continuă.

Economisiți bani pe termen lung:

Posibilitatea de a ne aduce constant retușuri are de regulă ca efect rărirea vizitelor la frizer, dacă nu chiar renunțarea totală la ele.

O mașină de tuns este un obiect de care ne putem folosi vreme de ani de zile. Dacă obișnuim să ne ducem la frizer o data sau de două ori pe lună, atunci prețul ei se poate amortiza într-o perioadă de timp relativ scurtă de timp. În plus oferă cea mai eficientă modalitate de întreținere a unei bărbi scurte.

Complementează foarfecele:

Unii și-ar putea închipui că același lucru pe care îl putem face cu mașina de tuns îl putem face și cu foarfeca, doar ca ceva mai lent. Însă acest lucru nu este adevărat decât în cazul în care ne sunt caracteristice niște abilități impresionante de frizerie. Celor mai mulți dintre noi le este foarte greu să obțină o tunsoare scurtă uniformă, sau o barbă scurtă exact cum ne-am dori doar din foarfecă. Despre conturarea eficientă și rapidă a zonelor din jurul urechii, de la ceafă sau de pe gât nici nu poate fi vorba.

Menține-ți barba la dimensiunea dorită:

Barba scurtă, naturală, a început să devină norma de modă atunci când vine vorba de aranjarea parului facial. Menținerea ei la lungimea dorita este notoriu dificilă. De cele mai multe ori când o tăiem prea din scurt nu obținem efectul dorit, iar neglijarea ei totală ne va oferi cu certitudine un aspect neîngrijit. Mașina de tuns este ideală pentru întreținerea zilnică a bărbii, care probabil va deveni principala ei utilizare.

Ai de unde alege:

Până recent, mașinile de tuns electrice întâmpinau probleme în cazul părului des, sau bateriile lor se terminau prea repede. Din fericire, cam toate modelele de pe piață au depășit aceste neajunsuri. Gândiți-vă când i s-a întâmplat ultima dată frizerului dvs. să repornească mașina datorită unor probleme de performanțe.

Mașinile de tuns se împart în primul rând în două categorii, după sursa de alimentare. Cu cablu, de la priză și cu baterie li-io. Cele cu cablu au o durată de viață mult mai mare deoarece nu implică uzura bateriei și în general dispun de o putere ridicată. Singurele lor dezavantaje în fața celor cu baterie sunt dimensiunile ceva mai mari și necesitatea unei surse apropiate de curent electric. Chiar și așa, vi le recomandăm pe acestea. Bateriile au prostul obicei de a se termina tocmai atunci când utilizăm aparatul pe care îl alimentează.

Lasă un Comentariu...

*