5 trucuri ca să ai o locuință mereu curată și ordonată

Locuința este cartea noastră de vizită, dar și locul în care trebuie să ne simțim cel mai bine, locul unde ne întoarcem după fiecare zi de muncă. De aceea, acasă trebuie să rezoneze cu un spațiu în care să te poți relaxa, cu un spațiu în care să te regăsești. Și pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie ca pe de o parte casa ta să fie amenajată cel mai frumos, iar pe de altă parte totul aici să fie perfect ordonat și curat.

O locuință curată este adesea primitoare și relaxantă, un spațiu în care te poți bucura de multă liniște. De aceea, trebuie să te asiguri că totul în urma ta rămâne curat, ori de câte ori pleci de acasă. Și cu siguranță nu îți dorești să petreci ore întregi făcând curățenie, ci mai degrabă ți-ai dori să găsești niște soluții care să te ajute să ai mereu o locuință curată și ordonată.

Iată mai jos 5 trucuri ca să ai o locuință curată:

1. Nu lăsa să se adune multe rufe murdare în coș întrucât vei da senzația de dezordine. Alege o mașină de spălat performantă și încăpătoare, pe care o poți regăsi aici, pentru a putea spăla mai ușor rufele murdare. Ceea ce trebuie să faci este să sortezi rufele pe care le vei introduce în mașina de spălat și mai apoi să le așezi la uscat. Cu toate acestea, mașina de spălat rufe poate beneficia de multe rotații pe minut, așa că lucrurile scoase din mașină vor fi aproape uscate.

2. Alege o mașină de spălat vase, precum este aceasta, care să îți ușureze munca și bucătăria ta să fie perfect ordonată și curată. Cu siguranță nu îți place să petreci multe ore spălând la vase și mereu și mereu să o iei de la început. De aceea, ar fi poate mult mai bine să alegi un astfel de produs, singura ta sarcină fiind aceea de a debarasa resturile de mâncare de pe veselă și mai apoi să introduci totul în mașina de spălat vase, pe care o poți programa chiar și în lipsa ta. Vei găsi la întoarcerea acasă vasele perfect curate și uscate, gata să fie așezate în dulap. Alege un produs cu o capacitate în funcție de numărul membrilor familiei și astfel nu vei mai avea niciun fel de problemă.

3. Cuptor electric cu funcție de autocurățare. Autocurățarea catalitică reprezintă o funcție integrată a celo mai noi modele de cuptoare. Aceasta te va scuti să petreci timp să cureți cuptorul electric, printr-o simplă apăsare pe buton, cuptorul tău va fi perfect curat. Acest cuptor face parte din categoria electrocasnicelor cele mai inteligente și de aceea este bine să îl iei în calcul ori de câte ori trebuie să faci o astfel de achiziție.

4. Nu lăsa dezordine în urma ta la plecare – deși poate că ar părea comod, dezordinea pe care o lași atunci când pleci de acasă îți va influența starea de bine atunci când te întorci acasă. De aceea, trebuie ca în dormitor să faci patul și să așezi cu atenție lucrurile în dressing. Chiar dacă ești nehotărâtă cu ceea ce vei purta în acea zi, nu deranja totul, ci îmbracă-te cu atenție și așează la loc ceea ce ai scos din șifonier sau dressing. Și pe holul de la intrare nu trebuie lăsat nimic aruncat, ci încearcă să menții. Iar dacă ai puțin timp, ai putea alege să ștergi urmele de praf de la ieșire, pentru ca la întoarcere să nu mai fie nevoie să faci acest lucru.

5. Băile, spălate după fiecare folosire! Așa cum tu ai nevoie de 5 minute în fiecare zi pentru a te aranja în fața oglinzii și baia ta trebuie să arate impecabil. Mai înainte de a te aranja, dedică 5 minute pentru a curăța baia cu produse de cea mai bună calitate. Totul în urmă va rămâne impecabil și astfel la întoarcere casa ta îți va ura „bun venit”!

Lasă un Comentariu...

*