5 idei de cadouri de casă nouă

Dacă un membru apropiat al familiei sau un bun prieten s-au mutat recent într-o locuință nouă trebuie ca la prima vizită să îi dăruiești un anumit cadou. Această regulă a devenit o tradiție la noi în țară fiind respectată cu mare strictețe, fie că este vorba despre prieteni apropiați, fie că este vorba despre membri ai familiei sau chiar de persoane pe care le cunoști și care ți-au oferit o invitație la prima petrecere aniversară în casa nouă.

casa nouaCu toate că este bine să mergi în casa cuiva care s-a mutat destul de recent cu un cadou de casă nouă trebuie să ții cont de gradul de prietenie sau de cel de rudenie. Dacă îți este un prieten foarte apropiat sau atunci când este vorba despre o rudă de gradul I, precum sunt frații sau părinții, atunci trebuie să ai în vedere achiziția unui cadou mai scump. Dacă ești pur și simplu o cunoștință mai îndepărtată îi poți oferi în dar un cadou mai puțin scump, însă de care să se folosească. O cafetieră ar putea fi o soluție pentru cei ce aleg să meargă în vizită la o cunoștință care nu le este atât de apropiată, fiind un cadou frumos și mai ales des utilizat. În acest mod, gazdele vor gusta în fiecare dimineață o cafea bună, știind astfel să facă diferența între cafea arabica vs robusta, de exemplu. De asemenea, ai putea opta pentru un storcător de fructe sau pentru un blender, alte electrocasnice bune. Un tablou, un ceas sau o lenjerie de pat pat pot fi idei de cadouri perfecte pentru o casă nouă, mai ales dacă nu ești foarte apropiat de persoana respectivă, însă trebuie să participi la evenimentul aniversar.

Iată mai jos 5 idei de cadouri de casă nouă:

1. Mașină de spălat vase – dacă cel ce ți-a făcut invitația îți este persoană foarte apropiată ar fi bine să îi cumperi un astfel de cadou. Cu siguranță, îi va fi mai mult decât folositor, bucătăria sa fiind impecabilă în orice moment al zilei cu ajutorul acestei mașini de spălat vase. Atunci când vorbim despre aceste cadouri pentru casă nouă trebuie să ținem cont de volumul de vase ce urmează a fi spălate, dar mai ales de funcțiile sale.

2. Hotă de bucătărie – utilă pentru a scăpa de abur sau de mirosul neplăcut, mai ales atunci când în casă se gătește mult, hota de bucătărie ar putea fi o idee bună de cadou. Este bine totuși să încerci să afli dacă cei ce s-au mutat recent au sau nu un astfel de obiect în bucătăria lor.

3. Cuptor electric – iată un cadou mai mult decât perfect pentru orice bucătărie. Cu siguranță, oricine își dorește să se bucure de caracteristicile acestui cuptor, de modul de gătire, dar mai ales de gustul desăvârșit al alimentelor. Ține cont de tipul mobilierului și alege un obiect incorporabil dacă poți să măsori spațiul de care dispune pentru încadrarea cuptorului în mobilier.

4. Robot de bucătărie – acesta toacă, amestecă, pasează alimentele și reprezintă un real ajutor în orice locuință, dar mai ales atunci când există copii. Alege un astfel de obiect și mai mult ca sigur le vei face gazdelor o surpriză cât se poate de plăcută.

5. Elemente decorative – poți alege un tablou, o ramă deosebită, o icoană sau un alt accesoriu și mai mult ca sigur locuința va avea o înfățișare cu totul deosebită. Ai în vedere stilul de amenajare, dacă poți să îl afli, astfel încât cadoul tău să se potrivească cu restul elementelor de design.

Lasă un Comentariu...

*