5 gadgeturi pentru o curățenie impecabilă

Îți place curățenia, dar detești să pierzi timpul dereticând? Descoperă cele 5 gadgeturi pentru o curățenie impecabilă care, practic, vor face ordine în locul tău.

Curățenia nu schimbă doar aspectul casei ci și starea noastră lăuntrică, susține specialista niponă în curățenie, Marie Kondo, în celebra-i carte, Magia Ordinii. Și totuși, extrem de ocupați, prea puțini dintre noi suntem dispuși să pierdem minute prețioase ștergând praful, spălând pardoseala sau frecând gresia din baie.  Din fericire, dezvoltarea tehnologică vine cu un imens avantaj pentru fiecare dintre noi. Află care sunt cele 5 gadgeturi pentru o curățenie impecabilă. Ele te vor ajuta să economisești timp și să te bucuri de viață.

  1. Aspiratorul-robot. Știai că pierzi săptămânal circa jumătate de oră pentru a aspira praful din casă? Acum poți scăpa de praf, părul de animale sau murdărie de două ori mai repede, achiziționând un aspirator-robot. Cu un aspirator SmartPro Compact, curățenia chiar se face inteligent. Dimensiunile mici ale robotului permit pătrunderea lui inclusiv sub piesele de mobilier. Iar cele 4 moduri de lucru asigură o curățare profundă, în întreaga încăpere. Alt beneficiu al aspiratorului-robot pe care-l poți achiziționa de aici? Nu-i scapă din vedere nici un fir de praf, protejându-ți astfel sistemul respirator și micșorând semnificativ riscul de apariție al iritațiilor.
  2. O stație de călcat cu abur. Draperiile sau așternuturile sunt detalii care pot face diferența între o casă curată și una care pare murdară. Gândește-te la camerele de hotel în care totul pare impecabil, tocmai pentru că nu există nici o cută. În demersul tău te poate ajuta o stație de călcat performantă. Cele cu abur puternic sunt mai potrivite, deoarece te ajută să calci de două ori mai rapid orice tip de material, economisind timp – până la 30 de minute săptămânal! În plus, nu-ți vei mai face griji că poți arde textilele. Mai multe detalii despre tehnologiile utile la deretecat poți găsi accesând: sfaturi pentru a face curățenia de primăvară rapid.
  3. Aspiratorul pentru geam. Curățarea ferestrelor se dovedește, adesea, o corvoadă. Petele sunt greu de îndepărtat. Iar cea mai mică ploaie poate anula rezultatul unor ore îndelungate de muncă. Lucrurile se schimbă radical dacă apelezi la un aspirator pentru geamuri, care transformă totul într-o joacă. Ușor de manevrat și utilizat, fără scurgeri, acest gadget aspiră apa de pe geamuri, lăsându-le curate și strălucitoare. Bonus? Rezultatele arată că un aspirator pentru geamuri face operațiunea de până la trei ori mai scurtă decât spălatul în mod tradițional, ceea ce înseamnă mai mult timp liber și mai multă distracție.
  4. Robot curățare umedă pardoseală. Cum ar fi dacă cineva ar mătura, spăla și usca pardoselile în locul tău, fără a protesta sau a face gălăgie? Acest lucru este posibil grație robotului care asigură curățarea umedă a podelei. Tehnologia este astfel concepută încât să revină în același loc de mai multe ori și să verifice zona prin intermediul senzorilor, mai vigilenți decât ochiul uman. Iar la final, pardoseala este aproape totalmente uscată, permițându-ți să te miști liber prin casă, fără risc de accidentare.
  5. Un sonic scrub. Pe lista celor 5 gadgeturi pentru o curățenie impecabilă se numără și Sonic Scrub-ul. Mic, portabil și eficient, această perie este excelentă pentru curățarea spațiilor greu accesibile din baie, cum ar fi cele din jurul chiuvetei, a dușului sau căzii. Te va ajuta să faci curat de două ori mai rapid, fără investiții uriașe sau pierderi de energie.

Lasă un Comentariu...

*