4 lucruri de care ai nevoie pentru a face față programului încărcat

În fiecare zi ne propunem să scăpăm de stres și să ne acordăm puțin timp liber în care să facem doar ce vrem noi și, în fiecare zi, ne trezim că avem parcă și mai multe lucruri de dus la îndeplinire. Așa se întâmplă că intenția de a fi mai puțin stresați devine un motiv de stres. Dacă nu suntem la servici, atunci suntem cu copiii, dacă nu suntem cu copiii, atunci facem curățenie, mâncare sau suntem la cumpărături. Așa se face că nici nu mai știm de când nu ne-am mai bucurat de măcar o oră în care să facem ceva drag sufletului nostru.

Pentru că adesea nu putem neglija toate sarcinile pe care trebuie să le ducem la îndeplinire, ceea ce ne dorim este să fim mai productivi. În prezent, există numeroase modalități și echipamente prin care putem efectua toate sarcinile, iar la final de zi putem să ne răsfățăm cu o cană de ceai și o carte bună.

Iată doar câteva echipamente de uz casnic care vă pot simplifica lista de sarcini și vă pot acorda acel timp liber de care aveți mare nevoie:

  1. Mașină de spălat. Evident, în ziua de azi nu ne putem descurca fără o mașină de spălat, indiferent că suntem singuri sau avem unul sau mai mulți copii. Nici măcar nu ne mai putem imagina cum ar fi viața fără mașină de spălat. Totuși, nu vorbim aici despre orice tip de mașină de spălat, ci ne referim la acele mașini inteligente. De exemplu, sunt disponibile mai multe modele de maşini de spălat rufe cu uscător, care sunt deosebit de practice și eficiente din mai multe puncte de vedere. În primul rând, nu mai trebuie să pierdeți timp să puneți rufele la uscat pe un suport, ci după spălare, va trebui să selectați opțiunea de uscare, iar apoi nu vă rămâne decât să puneți rufele uscate în dulapuri. În al doilea rând, dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat, cu siguranță veți considera că mașina de spălat cu uscător este cea mai bună invenție.
  2. Uscător de rufe. Multe persoane evită produsele 2 în 1, considerând că nicio o funcție nu va fi îndeplinită corespunzător. Totuși, tehnologia de astăzi este foarte avansată, așa că cele mai multe modele de mașini de spălat cu uscător spală foarte bine și usucă perfect. Dar dacă aveți deja o mașină de spălat performantă, puteți opta doar pentru un uscător rufe. Cele mai multe modele de uscătoare ocupă aproximativ același spațiu pe care l-ar ocupa o mașină de spălat. Din nou, avantajele sunt multiple. Hainele sunt uscate perfect, nu sunt șifonate în timpul uscării, își păstrează parfumul și moliciunea și, desigur, veți avea tot timpul la dispoziție hainele pe care le doriți.
  3. Nimic nu se compară cu o ceașcă de cafea fierbinte sorbită în zorii zilei. Totuși, adesea adormim lângă aragaz cât timp fierbe apa pentru cafea. Este foarte bună cafeaua la ibric, dar dacă ați gustat cafeaua preparată din boabe rășnite pe loc, atunci cu siguranță v-ați îndrăgostit de gustul bogat și intens. În prezent, putem avea în propria bucătărie un aparat de preparat cea mai bună cafea. Doar gândul că ne putem face o cafea aromată și cu spumă densă de lapte ne va face să ne dăm jos din pat mai repede.
  4. Aparat de curățat cu aburi. Este poate cea mai sănătoasă modalitate de a face curățenie în întreaga casă, în special dacă aveți copii de vârstă mică, animale de companie sau dacă suferiți de astm sau alte afecțiuni alergice. Puterea aburilor va curăța întreaga casă, fără să folosim niciun fel de detergent. Practic, aparatul de curățat cu aburi curăță, îndepărtează depunerile de calcar, dezinfectează și lasă în urmă suprafețe perfect igienizate. Sunt mai multe aparate de curățat cu aburi, de la mopuri, aparate pentru curățarea gresiei, faianței, obiectelor sanitare și până la aparate pentru curățarea tapițeriilor, a oglinzilor și a ferestrelor.

După o zi încărcată, cei mai mulți dintre noi ne dorim o cină gustoasă, dar preparată fără prea mult efort. Nu puteam încheia lista echipamentelor care ne simplifică viața fără să aducem în discuție aparatele slow-cooker care continuă să fie din ce în ce mai apreciate. Înainte de a pleca la servici, trebuie doar să puneți ingredientele în slow-cooker, să selectați câteva opțiuni, iar când veți ajunge acasă, vă puteți bucura de un orez cald alături de o friptură pregătită pe îndelete.

Lasă un Comentariu...

*