4 lucruri care să nu îți lipsească din casă pentru răsfățul de dimineață

Fiecare ne simțim răsfățați de timpul petrecut acasă. În fiecare weekend petrecem timp prețios în familie încă de dimineață. De aceea, pentru a-ți începe ziua perfect este nevoie atât de armonia de familie, cât și de câteva lucruri cu care poți realiza un mic dejun delicios.

mic dejunDimineața nu poate începe fără un mic dejun care să ne aducă porția de energie de care avem mare nevoie. De aceea, este bine să fim atenți și să ne dotăm bucătăria cu tot ceea ce ar avea nevoie pentru a prepara ușor și bine un mic dejun hrănitor.

Iată mai jos 4 lucruri care să nu îți lipsească din casă pentru răsfățul de dimineață:

1. Cafetieră cu filtru, pe care o poți regăsi aici sau acest espressor super automat, precum este acesta, pentru persoanele ce iubesc gustul bun al cafelei de dimineață. Chiar dacă există păreri pro și contra cafea, trebuie să fim conștienți că pentru consumatori aceasta le aduce multă energie și vitalitate încă de dimineață. Fără ea, cei mai mulți dintre noi nu am putea să ne desfășurăm activitățile zilnice. Și pentru că modul de preparare trebuie să fie unul cât se poate de ușor, dar în același timp să nu intervină asupra gustului pur al cafelei, trebuie să fim atenți la aparatul cu care o preparăm. Chiar dacă ibricul este și el o variantă pentru mulți dintre noi, am putea spune că între preferințele celor mai mulți stă espressorul sau filtrul de cafea.

2. Prăjitor de pâine – acesta ne va ajuta să rumenim cât mai bine bucățile de pâine, pe care mai apoi să le putem unge cu unt proaspăt și astfel să consumăm un mic dejun delicios și foarte hrănitor. Un prăjitor de pâine nu este un electrocasnic scump, dar ușurează destul de mult munca gospodinei. Acest produs reprezintă alegerea perfectă pentru toți membrii casei, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

3. Storcător de fructe – iată un alt produs care ne oferă multă energie încă de dimineață. Cu ajutorul său pulpa de fructe va putea fi transformată într-un suc cât se poate de delicios și mai ales de hrănitor. Un suc de fructe bine preparat acasă din produse proaspete este o soluție optimă pentru întreaga familie, de la adulți și până la cei mici. Fiecare dintre noi trebuie să consumăm măcar un fruct dimineața și cum un suc este binevenit întotdeauna dimineața devreme, oferindu-ne mai multă energie decât ne-am închipui, iată că un storcător de fructe reprezintă o soluție cât se poate de potrivită pentru bucătăria ta.

4. Sandwich toaster – un aparat de făcut sandwich-uri este pe placul oricui. Mai mult ca sigur te vei îndrăgosti de-a dreptul de acest aparat. Prepară ușor orice tip de sandwich, iar micul dejun devine o plăcere pentru toți cei ai casei. De asemenea, este bine de remarcat că un astfel de produs poate și să prăjească doar pâine, având și această capacitate.

Așadar, echipează-ți bucătăria cu aceste electrocasnice mici pentru a beneficia de un mic dejun ca la carte.

Lasă un Comentariu...

*