4 electrocasnice utile pentru bucătăria ta

Bucătăria este locul în care petreci în fiecare zi foarte mult timp. Fie că vei găti feluri de mâncare aflate pe gustul tuturor celor dragi, fie pur și simplu vei petrece timp în jurul mesei, bucătăria este un spațiu drag pentru toți cei ai familiei.

bucatarieEste nevoie ca ea să arate ca la carte, să fie frumos decorată, iar tot ceea ce vei așeza în acest spațiu să se potrivească cu elementele de design interior ale casei. De aceea, este bine să alegi cu multă grijă atât mobilierul, cât și electrocasnicele de care te vei folosi. De exemplu, dacă vei avea o bucătărie rustică ai putea alege o hotă care să se potrivească acestui stil. Variantele sunt numeroase și mai ales potrivite pentru orice stil. Și cum este și firesc, electrocasnicele trebuie ca pe lângă buna potrivire cu decorațiunile interioare să fie extrem de utile, ușurându-ți munca.

Iată mai jos 4 electrocasnice utile pentru bucătăria ta:

1. Cuptoare incorporabile, precum sunt acestea, sunt foarte utile pentru locuința ta. Vei putea prepara orice fel de mâncare, aceste cuptoare beneficiind de un reglaj al temperaturii și de timer, astfel încât să nu fii nevoită să supraveghezi felul de mâncare pe care ai ales să îl prepari. Se încorporează foarte ușor în obiectele de mobilier alese și se pot racorda fie la rețeaua de gaze naturale, fie la curent electric. Timpul de preparare al mâncării este mult mai scurt, iar gustul mâncării rămâne neatins. Aceste cuptoare incorporabile beneficiază de numeroase funcții și programe, inclusiv de funcția de curățare.

2. Hota pe care o poți regăsi aici este foarte utilă în bucătărie. Pe lângă un design foarte modern, aceasta scoate aburul și mirosul de mâncare din încăpere, bucătăria beneficiind de un aer proaspăt. Aceste hote beneficiază de o absorbție destul de rapidă, având în dotare filtre foarte performante. Noile modele reușesc să scoată aburul din încăpere destul de rapid. În plus, sunt destul de silențioase, grație tehnologiei avansate.

3. Combina frigorifică – aproape că nu ne putem închipui o bucătărie modernă fără cele mai noi modele de combine frigorifice. Au un design apreciat de consumatori, beneficiază de o bună compartimentare interioară, de numeroase rafturi și sertare pentru adăpostirea legumelor și nu numai și de asemenea de funcția de congelare a alimentelor. Combinele frigorifice moderne sunt dotate cu funcția No Frost, așa că nu va mai fi nevoie de decongelare. Atunci când alegeți un astfel de model, nu uitați de clasa energetică a produsului – este bine să alegeți clasa A+, având cel mai redus consum de energie.

4. Mașină de spălat vase – aproape că toate bucătăriile de astăzi beneficiază de un astfel de produs. Și acest lucru, mai ales pentru a face economie de timp, dar și pentru a avea toate vasele spălate perfect. Mașinile de spălat vase pot fi alese în funcție de capacitatea acesteia, astfel că dacă nu ai o familie numeroasă, ai putea alege o mașină cu o capacitate mai mică. De aceea, mai înainte de a o achiziționa este bine să te gândești la numărul vaselor ce trebuiesc spălate zilnic. Acest produs beneficiază de numeroase funcții și programe, inclusiv de cel de uscare, astfel că atunci când le vei scoate din mașină vor străluci de-a dreptul de atâta curățenie.

Lasă un Comentariu...

*