3 moduri prin care poți achiziționa cele mai potrivite echipamente de bucătărie

Indiferent dacă planificați o renovare minoră a bucătăriei sau o remodelare de amploare, noile electrocasnice se vor găsi, cel mai probabil, pe lista de cumpărături. Echipamentele de uz casnic ne ușurează viața de zi cu zi prin automatizarea acelor sarcini care, de altfel, ne-ar solicita ore pentru a le rezolva. Atunci când doriți să achiziționați noi electrocasnice pentru bucătărie, este necesar să luați mai mulți factori în considerare.

22275 - 3 moduri prin care poți achiziționa cele mai potrivite echipamente de bucătărieEchilibarea nevoilor cu dorințele personale reprezintă cea mai bună abordare pe care ar trebui să o adoptați atunci când achiziționați echipamente de bucătărie, mai ales că funcționalitatea este mai importantă decât stilul. De asemenea, calitatea contează foarte mult atunci când achiziționați aparate de bucătărie, deoarece echipamentele mai ieftine sunt de obicei mai puțin eficiente din punct de vedere energetic și nu funcționează la fel de bine. De exemplu, o mașină de spălat vase ieftină nu reprezintă nicio afacere dacă trebuie să spălați vasele manual după încheierea ciclului de spălat.

Toate bucătăriile sunt diferite, dar iată câteva îndrumări care vă pot ajuta să alegeți cele mai potrivite aparate de bucătărie:

  1. Luați în considerare dimensiunea și spațiul disponibile. Alegeți o dimensiune a aparatului în funcție de dimensiunile și configurația bucătăriei. Majoritatea electrocasnicelor majore vin în dimensiuni standard, iar unele sunt disponibile în variante supradimensionate sau compacte, așa cum sunt multe opțiuni de cuptor incorporabil pe gaz. Majoritatea frigiderelor au o lățime de 30 până la 36 de inci și o înălțime de 65 până la 70 de inci. Capacitatea de depozitare interioară depinde și de adâncimea frigiderului, care variază de obicei între 29 și 35 de inci. Un cuptor incorporabil sau un cuptor de sine stătător se va potrivi într-o deschidere de 30 de inci, având o înălțime de 36 de inci și o adâncime de aproximativ 25 de inci. Dimensiunea variază mai mult la cuptoarele cu microunde decât în ceea ce privește alte tipuri de aparate. Cele proiectate pentru a fi instalate deasupra unei plite au de obicei 30 până la 36 inci lățime, 14 până la 18 inci înălțime și variază de la 15 la 17 inci adâncime. Cuptoarele cu microunde de blat sunt adesea mai mici, concepute pentru a ocupa spațiu minim pe blat. Acestea pot avea o lățime de 17 inci, 14 inci înălțime și doar 10 inci adâncime. O mașină de spălat vase standard are 24 inci lățime, 35 inci înălțime și 24 inci adâncime. În ceea ce privește aparatele mici, acestea variază ca dimensiune, dar în general ar trebui să luați în considerare cantitatea de spațiu disponibilă pe blat pentru a nu ocupa excesiv bucătăria și pentru a nu o face să arate aglomerată.
  2. Luați în considerare stilul dorit. Pentru ca o bucătărie să nu devină demodată în câțiva ani, puteți opta fie pentru electrocasnice albe, fie pentru opțiunile din oțel inoxidabil. Atunci când este posibil, asigurați-vă că toate echipamentele de bucătărie se potrivesc. Dacă înlocuiți toate electrocasnicele majore din bucătărie, puteți lua în considerare achiziționarea unui set complet care vine cu un frigider, o ladă frigorifică mică, o mașină de spălat vase și o plită cu un cuptor incorporabil, toate aparținând aceluiași producător.
  3. Nu omiteți importanța eficienței energetice. Din cauza creșterii costurilor asociate cu utilitățile și a dorinței consumatorilor de a reduce consumul de combustibili fosili, producătorii de electrocasnice își reproiectează produsele pentru a utiliza mai puțină energie, în același timp cu performanțe mai eficiente. Verificați eticheta EnergyGuide, deoarece această etichetă galbenă care vine cu majoritatea aparatelor conține o multitudine de informații, inclusiv costurile de funcționare anuale estimate ale aparatului, împreună cu consumul electric anual estimat în kilowați-oră (kWh). Pentru cea mai precisă estimare de funcționare – deoarece costurile asociate cu energie electrică diferă în funcție de zonă – înmulțiți consumul anual de energie electrică cu tariful kWh afișat pe factura de utilități.

Nu în ultimul rând, evitați cumpărăturile impulsive. Producătorii reduc adesea aparatele care nu se vând bine și s-ar putea să credeți că obțineți o afacere bună, când de fapt ați putea cumpăra un aparat cu evaluări scăzute și performanțe slabe. Nu cumpărați un aparat fără să îl cercetați mai întâi.


Lasă un Comentariu...

*