Modele de tapet celebre

Modalitățile prin care putem să ne personalizăm pereții căminului sunt numeroase.

Modele-de-tapet-celebre-(1)

Picture 1 of 9

Ei pot fi scoși din anonimat cu ajutorul vopselelor lavabile, țesăturilor, detaliilor în relief realizate din ipsos și, nu în ultimul rând, prin intermediul tapetului.
Tapetul este de altfel una din variantele cele mai populare, folosite și-n urmă cu 100 de ani și în prezent, pentru că el nu se demodează niciodată. Este adevărat, patternul său poate s-a modificat de-a lungul timpului, la fel ca și tehnica de aplicate, însă aceste aspecte nu i-au știrbit din aprecieri.

Astfel, chiar dacă îți dorești să obții un cadru romantic într-una din încăperile căminului tău, apelând la un tapet cu flori sau, din contă, îți dorești să beneficiezi de modernitatea contemporanului, orientându-te către un tapet ce reprezintă pagini de ziar, acesta poate reprezenta cea mai ușoară modalitate prin care-ți poți personaliza pereții.

Ceea ce este însă și mai interesant este faptul că sunt câteva modele de tapet care au devenit celebre, care sunt recunoscute cu ușurință în cercurile designerilor și care și astăzi reușesc să transforme căminele în spații originale și primitoare.

Dintre cele 9 modele care este preferatul tău?

sursa foto: www.architecturaldigest.com

Lasă un Comentariu...

*