Gift Express – idei de cadouri de casă nouă pentru prieteni

Când ești cu adevărat prieten cu o persoană și când ții la aceasta, te bucuri pentru orice realizare pe care o are. Chiar dacă este vorba despre lucruri mărunte precum faptul că a slăbit 2 kg sau mai mărețe, promovarea la locul de muncă sau mutarea într-o nouă casă, tu vei fi alături de el și îl vei susține. În acest sens, poți adăuga și un cadou atunci când îl vizitezi, ca și semn de apreciere.

 

Sunt multe cadouri din care să te inspiri în această situație pentru că, în special cei proaspăt mutați au deseori nevoie de foarte multe lucruri. Investițiile pe care le-au făcut au fost cu privire la obiectele de mobilier, la finisaje și altele și au amânat achiziția obiectelor decorative sau poate a unor obiecte utile. Tu trebuie doar să știi unde să le cauți, iar sursa ta poate fi Gift Express.

 

Idei de cadouri de casă nouă pentru prieteni

 

La acest magazin online poti gasi foarte multe lucruri, printre care idei originale de cadouri pentru barbati, pentru femei, pentru copii și pentru ocazii diverse. Alături de acestea vei vedea și cadouri potrivite în acest context printre care enumerăm:

 

-Cutia cadou: sunt disponibile mai multe cutii de cadouri gata pregătite pentru tine, printre care și setul cu sticla de Ballantines. Poți considera că este ca un kit perfect pentru primele zile de supraviețuire într-o nouă casă, în special dacă au și alți musafiri pe care îi pot servi cu aceste bunătăți regăsite în pachet. Acest set conține două sticle de whisky diferite, o sticlă de vin ce poate fi personalizată cu mesaj,  cafea, set cu accesorii pentru vin – deschizător, capac, dop servire ș.a. – bomboane, ciocolată și un ceas de perete. Este un cadou complet și de efect.

 

-Seturile de pahare: tot la giftexpress.ro găsești și diverse seturi de pahare. Majoritatea sunt din cristal și sunt pentru whisky, martini, șampanie, gin, vin și altele, în funcție de ceea ce crezi că preferă cei cărora le oferi cadoul.

 

-Suportul cu solniță și olivieră: pentru că poate nu au avut încă timp să se gândească la astfel de detalii, acest cadou poate fi ceva ce au nevoie cu adevărat și care le va fi util. Fabricate în Italia, aspectul deosebit al acestui suport poate fi o piesă centrală pe masa acestora.

 

Toate acestea, alături de alte cadouri poți găsi la Gift Express pe site. Pentru fiecare cadou primești ambalaj cadou și ai drept de returnare timp de 30 de zile.  Dacă ai niște prieteni care știu de glumă, poți accesa și categoria de cadouri amuzante de unde să alegi ceva ce crezi că le va plăcea, precum paharul uriaș pentru bere. Găsești aici tot ce ai nevoie, trebuie doar să știi să cauți.

 

Plasezi comanda foarte ușor și ajunge direct acasă. Economisești astfel timp prețios și nu mai stai în aglomerație și în trafic. Accesează site-ul și alege cadoul ideal pentru prietenii tăi.

 

Contact:

Str. Câmpului nr 81, Timișoara

0799 200 400.

 

 

Lasă un Comentariu...

*