Ghid de alegere a tablourilor decorative pentru locuința ta

Tablourile cu rol decorativ se găsesc într-o diversitate de stiluri și tipuri de design și pot deveni punctul de interes din orice încăpere din locuința ta. Pot fi de asemenea soluția ieftină și la îndemână atunci când timpul sau bugetul nu îți permit să faci schimbări radicale în casă, însă simți nevoia să aduci un suflu nou acesteia sau să îți pui amprenta asupra spațiului. Prin urmare, tablourile picatate, tablourile canvas, precum și tablourile tip fotografii sunt opțiuni demne de luat în considerare de către orice proprietar.


Informațiile furnizate în rândurile de mai jos te vor ajuta să faci cele mai inspirate alegeri în ceea ce tablourile decorative, astfel încât acestea să corespundă cu nevoile și preferințele tale.
Tablourile pictate
Dacă te pasionează stilul clasic, cu siguranță vei fi atras de tablourile pictate. Printly.ro îți oferă posibilitatea de a alege reproduceri fidele ale unor picturi celebre semnate de Van Gogh, Dali sau Klimt, acesta din urmă având o serie de lucrări pe cât de controversate, pe atât de apreciate. Indiferent ce tip de artă te atrage și implicit ce alegere vei face tablourile pictate se încadrează magistral în decorul unui living elegant sau într-o cameră folosită pe post de birou.
Tablourile pictate nu se pliază numai pe stilul clasic. Dacă vrei să îți decorezi livingul, însă vrei să-i conferi totodată un aer contemporan, mizează pe unul dintre tablourile semnate de Picasso sau Kandinsky, fondatorul artei abstracte. Important este ca tablourile pictate să fie realizate din materiale de calitate, care să treacă cu brio testul timpului.
Fotografiile și tablourile canvas
Sfera decorațiunilor de perete este una largă, astfel că se poate extinde până la tablourile tip fotografii. Și aici opțiunile sunt foarte generoase, astfel că poți opta din numneroase fotografii artistice pentru a înfrumuseța pereții casei tale. Pentru un birou în stil modern sau pentru holul de la intrare sunt ideale tablourile cu fotografii înrămate care ilustrează imagini din natură sau personalități marcante din lumea filmului, a muzicii sau a fashion-ului.
În cazul în care îți îndrepți atenția către gama de tablouri canvas ai grijă ca rama acestora să corespundă cu nuanța mobilei din încăperea în care le vei amplasa. Alte opțiuni propuse de către Printly.ro sunt tablouri canvas abstracte sau personalizate la fel de interesante și cu o valoare artistică de necontestat.
Calitatea înaltă a materialelor asigură rezistentă în timp
Înainte de a te decide cu privire la tablourile pe care vrei să le alegi, asigură-te că magazinul de unde vrei să le cumperi îți garantează calitatea materialelor. Acest aspect este singurul indiciu care îți confirmă că tablourile vor rămâne intacte o bună perioadă de timp. Desigur, prețul poate fi adesea un bun indicator al calității, întrucât unul mai ridicat poate ascunde o tehnică mai avansată de realizare a tabloului, mână unei persoane iscusite și talentate, precum și faptul că s-au respectat standardele de calitate.

Te poți de asemenea interesa dacă tablourile canvas puse la dispoziție au sau nu aplicat un strat protector, acesta având o serie de beneficii. Printre acestea, se numără rezistența la umezeală și mucegai, protecție sporită împotrivă radiațiilor UV, prevenirea apariției fisurilor fine, posibilitatea de a curăța optim tabloul, precum și menținerea intensității culorilor o durată lungă de timp.
Mai multe detalii găsesc cei interesați în cadrul paginii printly.ro. Inspirație la cumpărături!

Lasă un Comentariu...

*