Perdele și draperii Velaria – un must-have pentru orice casă

Ferestrele sunt ochii casei și poarta dintre mediul interior și cel exterior. Acestea au rolul de a lumina orice încăpere și de a introduce aer curat în acestea. Totuși, o casă nu poate avea geamuri fără perdele și draperii. Ochii curioșilor pot ajunge foarte ușor în intimitatea căminului dacă nu există o barieră care să oprească acest lucru. Velaria este magazinul online care dispune de perdele și draperii pentru diferite încăperi și stiluri, astfel încât fiecare persoană să poată găsi varianta potrivită pentru ea.

velaria_5 (1)Acestea au și rol estetic, deoarece redau casei un aspect elegant și impresionant atunci când sunt alese și prinse corect. Pot fi de culoarea canapelelor astfel încât să creeze senzația de uniformitate. În acest fel, fiecare element din casă se combină frumos cu celălalt și aspectul complet este unul plăcut și de bun-gust.

Perdele și accesorii aferente necesare pentru montare

Perdelele pot fi alese ușor în funcție de propriile gusturi și preferințe. Problema apare atunci când trebuie alese șinele și sistemele de prindere ale acesteia. Sunt necesare mai multe elemente pentru a monta și a prinde perdelele și implicit draperiile. Aceste elemente trebuie alese și în funcție de stilul din cameră.

Sunt diferite tipuri de șină pentru care puteți opta și trebuie aleasă varianta care se pliază cel mai bine pe dorințe. Șina clasică este una dintre cele mai simple variante pentru care puteți opta. Aceasta este reglabilă și la capăt dispune de niște capace ornamentale, care sunt alese în concordanță cu încăperea.

Șinele în formă de U și cele sub formă de pistă sunt mai elegante și blochează mai ușor lumina. Perdelele, când sunt trase, se mențin exact în locul în care le pui și sunt mai ascunse, astfel încât nu deranjează la vedere. Pentru astfel de șine, puteți găsi la www.velaria.ro diverse culori, modele și variante de perdele, din diferite materiale și mărimi. Acestea pot fi simple sau cu diverse modele precum flori, detalii inedite, fructe pentru cele de bucătărie și multe altele.

Perdelele albe oferă aspectul de alungire a camerei și pot fi asortate foarte ușor cu orice draperie, care să aducă o pată de culoare. Acestea pot fi Soft Wenge pentru un aspect mai elegant sau chiar acel mov prună. Degradeurile sunt din ce în ce mai căutate și pot fi de la albastru deschis până la o nuanță închisă ca cerneala. Dacă accesați site-ul puteți găsi diverse modele de perdele si draperii din care puteți alege varianta cea mai potrivită.

Alte elemente esențiale

La Velaria puteți găsi chiar și rulouri și jaluzele. Acestea sunt foarte utile și ușor de utilizat. Modelul Day and Night Ivory este o variantă elegantă, care oprește accesul luminii în interior pe timpul nopții și împiedica accesul vizual complet în încăpere pe timpul zilei.

Tot pe acest site puteți vizualiza și tapetele disponibile. Acestea pot aduce un plus stilistic camerelor și pot fi lipite pe un perete. Acestea sunt utilizate în general pentru dormitoare, pe peretele din spatele patului. Tapetul Erismann este de culori calde și este cu diferite tipuri de flori. Este potrivit pentru orice cameră, deoarece conferă sentimentul de căldură și bun-gust.

Pentru a vizualiza toată gama de produse puteți accesa site-ul și pentru mai multe informații sunați la numărul 0774066516 sau 0770774148.

Lasă un Comentariu...

*