Pătura bibliotecă, un cadou simpatic pentru pasionații de cărți

Ești pasionat de lectură și de cărți sau ai un prieten bun cu un astfel de hobby? Dacă da, atunci am găsit cadoul ideal pentru tine.

p10

Cărui iubitor de carte, bibliotecar sau student nu i-ar plăcea să aibă o pătură sau o pilotă cu un imprimeu în formă de bibliotecă? Fiind pasionați de cărți, e evidentă și dorința mare de a avea cât mai multe obiecte din casă care să ia forma unor cărți sau care să fie imprimate cu desene în formă de cărți. Acum să nu vă imaginați că această pătură are niște buzunare secrete în care poți plasa o carte. Nici chiar așa. Pătura bibliotecă este o modalitate perfectă de a avea o pilotă unică personalizată doar pentru tine sau pentru cineva special. Indiferent dacă vrei să o pui pe un perete sau să o folosești ca o pilotă de dimensiuni mari, pătura bibliotecă a fost creată pentru cei care nu se pot dezlipi de cărți. Tu ce crezi?

p1

Picture 1 of 10

Renumita pătură a făcut deja înconjurul lumii, fiind foarte apreciată nu numai în rândul celor pasionați de lectură, ci și în rândul celor care vor să iasă din tipare sau își doresc astfel de obiecte decorative în casele lor.

Originala pilotă de bibliotecă a fost făcută ca un proiect de vacanță de familie pentru o soră care este bibliotecar. Pilota mai mică  a fost făcută din resturile de la primul proiect. Obiectele decorative de pe rafturi sunt aplicații tăiate din țesături, care corespund intereselor familiei sau colecționarilor.

Pătura bibliotecă poate avea diverse mărimi și forme și poate fi decorată după bunul plac. Mai  trebuie menționat și faptul că, pătura originală a fost realizată din bumbac și a fost făcută sub formă de pilotă, fiind umplută cu lână. Între timp, au apărut nenumărate modele, care de care mai interesante și mai atrăgătoare, astfel încât, fiecare pasionat de lectură să poată să-și aleagă modelul favorit. Vestea bună este că îți poți face și singur o astfel de pătură sau pilotă. Nu necesită mult timp și dacă îți mai și plac lucrurile făcute de mână, atunci e alegerea perfectă. Ai nevoie de un material de calitate, de obicei, bumbac, și de câteva materiale cu imprimeu de carte. Le poți coase cu mâna sau la mașină și le poți pune după bunul plac. Trebuie doar să ai un model în minte sau să te joci pur și simplu cu ideile.

 

 

Categorie: DIY

Lasă un Comentariu...

*