Do it yourself: 10 idei originale

Vremea aceasta ploioasă ne cam dă planurile peste cap, parca vara a plecat fără să-și ia rămas bun. Și pentru că este înnorat și pentru că este friguț și nu-ți vine să ieși din casă, m-am gândit la câteva proiecte Do it yourself în care ai putea să te implici că să treacă timpul mai plăcut.

Cele 10 idei de do it yourself, acasă, în intimitatea căminului, sunt extrem de simple și ingenioase. În plus, cu siguranța vor avea un efect UAU! în locuința ta. Fie ca îți dorești doar un strop de originalitate, ai nevoie de spații de depozitare ieftine, ți-au rămas ceva reviste prin casă și nu te înduri să le arunci, motive pot fi numeroase, trebuie doar să găsești soluția potrivită. După ce vei parcurge toate cele 10 idei do it yourself spune-mi care ți-a plăcut cel mai mult. Trebuie să recunosc, eu sunt îndrăgostită de toate, dar una ocupă totuși locul întâi. Este genial ce poți face din două scări!

do it yourself (1)

Picture 1 of 10

Nu știu dacă chiar vei găsi la tine în casa o greblă, dar dacă mergi în vizită pe la bunici cu siguranța o să te împiedici de vreuna, iar dacă nici la ei nu găsești, poți oricând să dai o fugă într-un magazin de bricolaj. Ce faci cu aceasta? Uite cât de simplu îți poți organiza ustensilele de bucătărie astfel încât să-ți nu-ți mai ocupe spațiu în sertare.

Ce părere ai? Te-am convins? Ne apucăm împreuna de bricolat? Nu uita! Orice proiect do it yousefl ai în minte merită încercat, pentru că aduci o parte din tine în locuința ta și, în plus, poate fi mult mai rentabil ca și costuri.

Categorie: DIY

Lasă un Comentariu...

*