DIY: 5 idei pentru a va personaliza casa

Cine are timp, cine nu are două mâini stângi și cei care sunt extrem de atenți la detalii și sunt extrem de tipicari vor aprecia cu siguranță proiectele de bricolaj, de do it yourself. Nouă ne place să le descoperim și să le împărtășim mai departe, cu atât mai mult cu cât sunt niște idei extrem de simple și ușor de pus în aplicare.

În lungile căutări am găsit 5 idei, pe cât de simple, pe atât de interesante și de efect pentru locuința noastră. Astfel, din niște obiecte banale, uitate prin colțuri întunecate, puteți obține altele, interesante, atrăgătoare și nu în ultimul rând originale.

Dacă mă întrebați, acesta cred că este cel mai mare avantaj al bricolajului, faptul că te ajută să dai naștere unor obiecte unicat. Astfel, chiar dacă sunteți în pană de idei, urmăriți site-urile dedicate de do it yourself pentru a salva de la pierzanie obiecte cu valoare sentimentală, obiecte pentru care nu mai găsiți întrebuințare și ați vrea să le aruncați. Urmărind imaginile de mai jos veți constata că nu aveți nevoie de cine știe ce investiții și nici timp prea mult nu veți consuma cu obținerea lor. Ba, mai mult, veți realiza că sunt atât de ușor de dus la îndeplinit, însă niciodată nu v-a dat prin cap cum ați putea salva un milieu sau ce ați mai putea face cu un pahar de vin cu picior.

DIY 5 idei pentru a-ti personaliza obiectele din casa (1)

Picture 1 of 5

Ultima, dar nu cea din urmă, idee este de a transforma sertarele biroului, comodei în spații de depozitare. Pentru a fi ușor de manevrat aplicați-le roți. Cu ajutorul unei bormașini găuriți lateralele sertarelor și prindeți 4 roți, câte una în fiecare colț. Roțile nu ar trebui să vă dea mari bătăi de cap, găsiți cu siguranță în magazinele mari de bricolaj. În funcție de dimensiunea sertarelor, le puteți ascunde sub pat, dulap etc.


Lasă un Comentariu...

*