DIY: 10 moduri în care poți să folosești paleții de lemn

Cu toții știm că rolul europaleților este de a asigura transportul, în siguranță, a diferitelor materiale, de la o locație la alta. Însă, ce faci cu aceștia după ce și-au îndeplinit scopul? Ei bine, există o multitudine de proiecte care includ acești paleți de lemn, proiecte accesibile în privința costurilor și ușor de realizat. În acest număr vă vom prezenta 10 proiecte DIY în care îți poți schimba înfățișarea încăperii, într-un timp foarte scurt, bineînțeles, folosind europaleții.

diy1

Picture 1 of 10

DIY 1. Primul mod în care putem să folosim paleții de lemn este pentru a construi o măsuță de cafea. După ce se așează cei doi europaleți unul peste celălalt și se prind în șuruburi, mai rămâne doar să punem patru role. În funcție de ce paleți se folosesc, poți construi o altă măsuță similară, dar cu un design diferit: de exemplu, o poți vopsi în altă culoare. Ca un bonus, designul măsuței de cafea creată din paleții de lemn îți oferă un spațiu în care poți așeza diferite obiecte, cum ar fi cărți, reviste, sau orice altceva ai vrea să depozitezi acolo.

DIY 2. O altă versiune, mai modernă, de măsuță de cafea, este una chiar mai ușor de construit. Procedând exact ca în modelul anterior, se așează peste paleții vopiți sau ceruiți o sticlă, iar în acest fel se obține o piesă de mobilier personalizată.

DIY 3. Dacă ești în căutarea unui birou original noi îți oferim o variantă ușor de construit, chiar de către tine, o piesă de mobilier perfectă. Ai nevoie de un europalet, patru picioare solide pentru masă și un placaj. Este un proiect DIY ușor, ieftin, iar la sfârșit vei obține un birou personalizat și original.

DIY4. Cum probabil deja știți, paleții din lemn pot fi folosiți pentru a crea tot felul de lucruri. Un proiect DIY mai elaborat este să construiești o canapea din șase europaleți. Ei se pot vopsi în orice culoare, iar apoi se acoperă cu perne cu spumă tapițate. Și fiindcă baza este făcută din două nivele formate din paleți din lemn, se formează un spațiu util care poate fi folosit pentru a depozita cărți sau reviste.

DIY 5. În caz că ai nevoie de un pat în plus, poți lua în considerare să îți construiești unul din mult folosiții paleți de lemn. Este mai simplu și mai ieftin. Aceste paturi de zi, sunt perfecte, în special, pentru copii. Doar suprapune câțiva paleți unul peste altul, securizează-i, așează o saltea confortabilă deasupra lor și câteva perne decorative. Este atât de simplu!

DIY 6. Dacă nu ai nevoie de un pat pentru tine, poți să folosești un europalet pentru a-i construi unul animăluțului tău de companie. Este extrem de simplu să îl faci fericit pe micuț. Cum? Taie un europalet din lemn în așa fel încât să obții o structură dreptunghiulară. Apoi adaugă o pernuță confortabilă și câteva decorațiuni. Atât de simplu, proiectul tău este finalizat și micuțul tău mulțumit.

DIY 7.Datorită structurii lor, paleții din lemn pot fi foarte ușor folosiți pentru a construit o bibliotecă originală. Trebuie doar fixați pe un perete, securizați si apoi adăugate câteva rafturi. Pentru un plus de originalitate, vopsește peretele într-o culoare vibrantă și, bineînteles, adaugă cărțile. Cu acest proiect DIY îți schimbi înfățișarea camerei și vei fi invidiat de toți prietenii tăi, atunci când vin în vizită.

DIY 8. Următorul sistem de rafturi este, probabil, cel mai simplu proiect în care se folosesc paleții. Nu ai nevoie să știi nimic despre procesul în sine, pentru că, nu există nimic specific de știut! Doar scoate câteva dintre plăcile din mijloc, securizează europaletul pe un perete și ești gata! Se poate folosi pentru a așeza la vedere rame cu fotografii sau alte obiecte decorative. Poți, de asemenea, să vopsești sau să pictezi paletul, pentru un plus de originalitate.

DIY 9. Funcționalitatea multiplă a unui europalet o putem folosi și pentru construcția unui bar, de dimensiuni mici. Un astfel de minibar poate fi util în bucătărie, în living, sau chiar în pivniță. Trebuie doar să găsești un loc bun și să îl așezi. Pentru a economisi spațiu, îți recomandăm să îl prinzi în perete.

DIY 10. În caz că ai nevoie de un raft modern, pe care să așezi diferite obiecte de design, încearcă cu un palet. Trebuie doar să îl fixezi în perete, adaugă câteva bucăți de lemn pentru a crea rafturile și proiectul DIY este gata! Poți, chiar, să îl vopsești în culoarea preferată.

Lasă un Comentariu...

*