Ce obiecte poți depozita sub pat?

Cu toate că în cazul unui dormitor mic specialiștii în Feng Shui recomandă ca spațiul de sub pat sa nu fie utilizat, ci păstrat cât mai curat, această zonă ar putea deveni una salvatoare pentru cei care nu doresc să aplici regulile acestui curent.

Ce obiecte poți depozita sub pat (1)

Picture 1 of 12


Astfel, în cele ce urmează vă prezentăm o listă cu câteva obiecte pe care le-ați putea depozita aici. Chiar dacă vă cunoașteți casa mai bine decât noi și știți mai bine poate cum să vă organizați lucrurile, credem că aceste idei ar putea să vă ajute în obținerea unui dormitor, și implicit a unui cămin, mult mai aerisit și mai ordonat.
1. Dacă aveți o problemă la capitolul spațiu pentru haine, zona de sub par ar putea deveni locul perfect pentru hainele de care nu aveți nevoie sezonul acesta. Depozitate în coșulețe sau în sertare montate sub pat, veți scăpa de neplăcerea de a căuta într toate hainele un tricou anume.

2. De asemenea, în funcție de cât de înalt vă este patul, ați putea, de pildă, monta rafturi de jur împrejurul acestuia pentru a depozita aici câteva perechi de pantofi.

3. Pentru situația în care ești un artist și te confrunți cu lipsa spațiului, suportul de pat se poate transforma un spațiu de depozitare pentru toate picturile tale.

4. Jucăriile puse într-o cutie care să se integreze sub pat sau geamantanul pe care-l utilizezi doar de câteva ori pe an, atunci când pleci în concedii ar putea la fel de bine să-și găsească un loc aici, sub pat.

5. O idee foarte interesantă este ca salteaua extra pe care o păstrezi pentru momentele în care ai musafiri, în loc să o ascunzi după șifonier să o ascunzi sub salteaua pe care tu dormi. În felul acesta vei avea un somn mult mai plăcut și la înălțime.

6. Cărțile, mărunțișurile, precum pungile de cadouri, hârtia de împachetat, decorațiunile de Crăciun, și chiar o parte din echipamentul sportiv asemenea rolelor sau patinelor de gheață își pot găsi loc tot aici, sub pat. Poate vor avea loc toate, împreună, sau doar o parte din ele, cert este că dulapul tău sau debaraua nu vor mai fi supraaglomerate.

sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Categorie: DIY

Lasă un Comentariu...

*