5 trucuri pentru a beneficia de răsfăț atunci când ești acasă

Acasă este locul în care trebuie să te simți cel mai bine, este spațiul cel de poveste, este locul în care întotdeauna beneficiezi de cel mai mult răsfăț. După o zi grea, întoarcerea acasă trebuie să te ajute să te refaci, fie că este vorba despre o baie cu sare de mare, fie că vei citi o carte pe fotoliul din camera ta, fie că vei privi la televizor. Și pentru ca locuința ta să contribuie la creșterea gradului de confort, ar fi nevoie de ceva mai multă inspirație pentru a așeza totul în așa fel încât să te simți perfect.

rasfat acasaAmenajarea locuinței tale poate contribui la creșterea gradului de confort și la găsirea liniștii ori de câte ori ești acasă. De aceea, tot ceea ce vei alege pentru locuința ta trebuie făcut cu multă grijă, așa încât să se potrivească perfect stilului tău, să îți urmărească personalitatea și doar astfel te vei simți minunat.

Iată mai jos 5 trucuri pentru a beneficia de răsfăț atunci când ești acasă:

1. Amenajează un dormitor ca de poveste! Acesta este un prim truc pentru a te simți perfect atunci când ești acasă. Dormitorul este spațiul în care îți regăsești liniștea după o zi plină. Ai nevoie de un pat încăpător, de o saltea moale și de bună calitate, dar și de o lenjerie care se se potrivească perfect stilului tău. O cuvertură, precum este aceasta, va înfrumuseța și mai mult încăperea și astfel te vei simți mai mult decât minunat ori de câte ori vei pătrunde în dormitor.

2. Baia – locul pentru un răsfăț pe cinste! Baia este locul unde îți poți regăsi echilibrul și liniștea interioară. O baie fierbinte te va ajuta să te simți bine. De aceea, amenajarea băii va contribui la creșterea gradului de confort. Pornind de la o cadă încăpătoare și până la mobilierul de baie – totul trebuie să se potrivească cu tine și cu dorințele tale. Până și accesoriile de baie, precum prosoapele sau halatele de baie, pe care le poți regăsi aici, vor fi un punct forte pentru a te simți bine acasă.

3. Livingul – momentul tău de relaxare! În living ai nevoie de un televizor de bună calitate, de sonorizare, dar și de o canapea confortabilă, așa încât să te simți aproape ca la cinema. Ori de câte ori vrei să scapi de stresul provocat de o zi plină, poate că ar fi bine să încerci să privești la televizor un film bun sau să asculți melodiile preferate. În living ar fi bine să se regăsească acele accesorii care te binedispun, dar și micile pete de culoare, în ton cu personalitatea ta.

4. Bucătăria – o zonă de confort! Bucătăria devine pe zi ce trece o zonă de confort. Încet, încet și-a pierdut din funcționalitate, astfel că tot mai mulți creează acest spațiu pentru a bea cafeaua de dimineață sau pentru a citi o carte bună. Ar fi bine să o accesorizezi cu tot ceea ce îți place, pornind de la piesele de mobilier și până la perdele sau draperii. În bucătărie trebuie să te simți minunat, așa că nu rata nimic din tot ceea ce ți-ar plăcea să se regăsească în acest spațiu. Cu toate acestea, nu supraaglomera spațiul.

5. Zona de lectură – colțul tău de regăsire! Nu uita de această zonă. Fie că este vorba despre un fotoliu în care să te așezi cu un ceai fierbinte pentru a răsfoi o carte bună, fie că este vorba despre patul din dormitor sau despre canapeaua din living, această zonă de lectură chiar trebuie să existe, fiind modul prin care poți evada într-o lume cât mai frumoasă. Încearcă să îl incluzi în planurile tale de amenajare.

Categorie: DIY

Lasă un Comentariu...

*