10 lucruri pe care să le faci în primele zece minute din zi

Cu toții avem zile mai bune și zile mai rele, influențate de un somn nu foarte odihnitor, de activitatea epuizantă de peste zi sau pur și simplu că ne-am trezit cu fața la cearșaf și nu am făcut nimic ca să ieșim din acea stare.

10 lucruri pe care sa le faci in primele 10 minute din zi (1)

Picture 1 of 3

Și pentru că acasă este locul unde suntem noi cu adevărat, fără niciun compromis, tot aici putem influența felul cum va decurge o zi, chiar din primele 10 minute de când am deschis ochii.

Așadar, pentru un tonus bun, care să se mențină pe parcursul întregii zile, iată 10 lucruri pe care ar trebui să le faci în primele 10 minute din zi.

1. Nu amâna alarma!

Nu știu cum sunteți voi, dar eu urăsc în primul rând alarma și imediat după, dacă ar fi să fac un Top, butonul de Snooze. Mi se pare că zgomotul acela produs de telefon, la fiecare 5 minute, este un fel de tortură. În plus, cu cât amâni trezire, cu atât mai stresat poți fi după, pentru că îți vei da seama că pentru restul etapelor ce fac parte din rutină nu vei avea timp suficient. Așadar, oricât de greu ar fi, încearcă, insistă, convinge-te să trezești de la prima alarmă.

CE MAI POȚI FACE PENTRU A AVEA O ZI PERFORMANTĂ?

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Categorie: DIY

One Response to “10 lucruri pe care să le faci în primele zece minute din zi”

Read below or add a comment...

  1. Toma says:

    În primele 10 minute din fiecare zi, trebuie să Îi mulțumești lui Dumnezeu că te – a mai lăsat o zi pe pământ și te-a mai iertat o zi că nu te-a pedepsit pentru păcatele tale și mai ai puțin timp să faci bine și să ai grijă de cei dragi, fără să faci rău altora.

Lasă un Comentariu...

*