Sertarele vechi pot fi folosite în decorarea casei

Orice obiect aparent inutil din casa ta poate fi folosit, cu succes, pentru a-i da o nouă întrebuințare și a-l readuce la viață.

sertare 1

Picture 1 of 10

Te-ai gândit vreodată că banalele sertare de la comodele vechi pe care te gândeai de ceva vreme să le arunci, pot fi transformate în adevărate opere de artă. Dacă te pricepi un pic, nu ai nevoie decât de timp liber, îndemânare și creativitate și poți face din ele obiecte de decor deosebite. În rândurile de mai jos vei găsi doar câteva idei pe care le poți folosi cu succes, sau poți veni tu cu ceva nou. Așa că, reciclează și crează!

Suporturi pentru articolele din baie

Din câteva sertare, dacă le repari un pic, apoi vopsești în nuanțele băii tale, poți face suporturi drăguțe pentru articolele cosmetice sau chiar pentru prosoape. Trebuie doar să găsești locul potrivit pentru ele, să le prinzi cu ajutorul unor cuie și să te bucuri de noile rafturi din baia ta!

Rame pentru fotografii

Dacă ai sertare micuțe, le poți transforma cu ușurință în rame originale pentru fotografii. Lipește fotografiile sau orice alte  imagini îți dorești,  de fundul sertarelor, apoi prinde-le de perete cu ajutorul cuielor. În plus, având o ramă lată, acestea vor putea servi drept suport pentru diversele mărunțișuri sau suveniruri aduse din vacanțe.

Culcuș pentru animalul preferat

Ești mare iubitor de animale și chiar ai unul acasă? Atunci de ce să nu profiți și să-i oferi un culcuș deosebit, creat chiar de tine! Îl poți face dintr-un sertar vechi în care să așezi o pernuță sau câteva haine, dar nu înainte de a-l repara și vopsi.  Animăluțul tău preferat va fi fericit să aibă o nouă căsuță în care să se odihnească, se va simți răsfățat și iubit!

Suport pentru bijuterii

Decorează frumos sertarul, apoi prinde-l pe un perete, în camera ta, dar nu înainte de a prinde de fundul lui mai multe cuie, aranjate haotic. Vei rămâne surprinsă de felul cum vechiul sertar s-a transformat într-un suport perfect pentru colierele și brățările tale. Iar pentru cercei poți folosi diverse cutiuțe pe care să le aranjezi frumos pe baza sertarului.

Raft pentru cărți

Ești un cititor pasionat, biblioteca este mai mult decât plină, și totuși nu poți renunța să nu-ți cumperi câte o carte nouă. Dacă nu mai ai loc unde să depozitezi volumele, folosește rafturile vechi. Astfel, după ce ai vopsit sertarul în nuanțele camerei, prinde-l de perete, deasupra biroului  și transformă-l într-un suport pentru cărți, acte sau alte mărunțișuri care se găsesc pe biroul tău. Astfel, vei păstra ordinea și îți va fi mai ușor să-ți găsești lucrurile.

Tu ce idei ai despre cum poți transforma vechile sertare?


Lasă un Comentariu...

*