Cele mai simple 5 idei prin care poți da refresh interiorului

După ce sărbătorile au trecut, după ce încet, încet am renunțat la brad, la ghirlande și restul accesoriilor de Crăciun, casa pare un pic cam goală, îi lipsește acel aer de sărbătoare.

5 idei (1)

Picture 1 of 8

Din acest motiv credem că acum este cel mai bun moment să dai un refresh și să reînvii atmosfera din locuința ta, cel puțin până la următoarea mare sărbătoare.
Și pentru că nu ai nevoie de mari investiții, ar fi și păcat să nu începi chiar de acum, apelând la cele mai simple 5 idei.

În plus, ia seamă, căci la aceste idei poți recurge de-a lungul întregului an, ori de câte ori simți nevoia de o schimbare în locuința ta sau de o reîmprospătare raportată la sezonul în care ne aflăm.

1. Un prim pas pe care-l poți face în acest sens este să-ți privești ferestrele și să urmărești dacă draperiile tale sunt tocmai potrivite pentru acest sezon. Atât culoarea, cât și materialul ar trebui să reprezinte acest sezon. Așadar, optează pentru materiale pline, grosuțe, care să-ți lase senzația de căldură. Totodată, la capitolul culoare ai mai multe variante, fie începi anul în forță, apelând la culoarea lui 2017, Greenery, și ești printre primii care respectă trendul, fie mergi pe ceva mai clasic – dacă putem spune așa – albul și argintiul amintind de zăpadă și de puritatea acestui anotimp. În funcție de sezon poți schimba tactica, iar la primăvară te poți orienta către imprimeuri florale.

2. Zilele acestea frigul, sau mai bine zis gerul, este cel care ne face să evităm ieșitul din casă. Dacă nu ar trebui să mergem la serviciu, nu am face decât să stăm în pat, înveliți în pături pufoase și înconjurați de perne decorative, moi și confortabile. De altfel, prin intermediul acestor perne decorative poți da cel mai ușor refresh spațiului tău interior. Fețele de pernă din împletitură de lână sau cele cu fir lung ce imită blănița vor fi cele mai potrivite pentru acest sezon, cu atât mai mult cu cât le asortezi unei pături sau unui covor pe măsură. Totodată, și atunci când vrei să subliniezi un anumit stil poți recurge tot la penițele decorative, care simplu și ieftin își vor îndeplini misiunea.

3. Oferă noi funcțiuni obiectelor din casa. Folosește scara pentru a atârna prosoapele de baie, tava transform-o într-o măsuță de cafea precum cea de aici, iar bibliotecii oferă-i prilejul să depoziteze și altceva decât cărți.

4. Pe o măsuță de cafea, pe blatul din bucătărie sau pe o comodă așează un mic aranjament care să includă flori, fructe de sezon sau lumânărele parfumate. În felul acesta refresh-ul nu va fi dat doar la nivel estetic, ci și senzorial.

5. O altă variantă prin care poți aduce ceva nou în locuința ta este prin integrarea unor picturi, fotografii sau ilustrații. Poți merge pe variante de sezon sau pe imaginii generale care să se potrivească în orice perioada din an.

 

Recurgând la aceste idei, vei vedea cum locuința ta se transformă cât ai clipi, având un aer proaspăt,

 

 


Lasă un Comentariu...

*