Ce părere ai despre imprimeurile îndrăznețe în dormitor?

Hmm… la ce te gândești de fapt atunci când spui Dormitor? Te gândești la o saltea pufoasă, o lenjerie imaculată, apretată, care te așteaptă să te culcușești în ea și să te îmbrățișeze cu textura sa sau la o dimineață invadată de razele soarelui, unde culorile par să capete viață în această lumină ce te umple de energie.

Ce parere ai despre imprimeurile indraznete în dormitor (1)

Picture 1 of 8

De cele mai multe ori specialiștii ne recomandă să ne orientăm, când vine vorba de culori, către tonuri calde, care să inducă starea de relaxare, care să nu te agite. Dar dacă de asta am avea nevoie în fiecare dimineață pentru a ne începe ziua în forță. În aceste condiții imprimeurile îndrăznețe ar fi cea mai bună soluție. Cum să nu vrei să te dai jos din pat când în jurul tău plutește atâta energie pozitivă, atâta optimism și culoare.

Dacă îți place colecția noastră de dormitoare cu imprimeuri îndrăznețe, reține! Nu ai nevoie de cine știe ce investiții, în mare parte lenjeriile de pat fac toată treaba. Într-adevăr mai poți jongla cu câteva obiecte de decor, precum corpuri de iluminat, pernuțe sau covorașe sau cu o lavabilă ori un tapet.

De asemenea, tablourile pot fi o altă modalitate artistică prin care poți aduce textura în dormitorul tău.

sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Lasă un Comentariu...

*