Ce părere ai de decorațiunile din becuri?

Ești o persoană care adoră să-și creeze singură decorațiunile care-i împodobesc casa? Ți-ai exersat imaginația și îndemânarea pe obiecte de decor realizate din plăci de vinil, cd-uri vechi, dopuri de plută și ți-a plăcut ce ai ieșit? Ba, mai mult, rezultatul muncii tale a fost apreciat și de cei din jur, care ți-au remarcat simțul artistic deosebit?

decoratiuni bec 1

Picture 1 of 10

Atunci articolul de mai jos ți se adresează. Fără îndoială că îți place să protejezi natura, dar și să creezi obiecte inedite? Avem o idee nouă pentru tine, care sunt convinși că îți va fi pe plac. Ei bine, este vorba despre reciclarea becurilor. Dacă ai în casă becuri care s-au ars, nu le arunca la gunoi. Cu puțină imaginație și ceva mai multă muncă, banalele becuri le poți transforma în decorațiuni interioare minunate pentru casa ta sau, de ce nu, în cadouri personalizate pentru cei dragi. Ca de obicei, tot de ce ai nevoie este imaginație, răbdare și îndemânare. Cu puțin efort și atenție, din mâinile tale vor ieși adevărate opere de artă.

Primul pas, dacă alegi să folosești becurile pentru a crea obiecte decorative, este să scoți cu grijă filamentul. Lucrează cu mare atenție și ține cont de faptul că te poți tăia foarte ușor cu sticla becului dacă nu ești suficient de atent. Îți recomandăm să lucrezi cu grijă, astfel încât nici becurile să nu le spargi, pentru că știi doar ce subțire este sticla acestuia.

Iată și câteva idei despre cum le poți folosi, dar tu ești liber să creezi tot ce consideri tu că se potrivește.

  1. Colorează becurile cu vopsea-spray de culoare aurie, prinde-le câte o sfoară și decorează cu ele livingul sau dormitorul. Va fi ceva de mare efect.
  2. O idee mai neobișnuită ar fi să amenajezi un mic terariu. Pentru aceasta ai nevoie de un bec în care să pui nisip, plante decorative și o mini- figurină reptilă. Găsește un suport rotund pe care să pui mini-terariul, astfel încât să nu cadă.
  3. Un aranjament decorativ excepțional poți face cu ajutorul unor becuri în care trebuie doar să pui un pic de apă și câteva floricele cu coada scurtă. Îți rămâne doar să le atârni deasupra mesei din sufragerie, iar prietenii tăi te vor întreba de unde ai luat această idee inedită.
  4. În fine, o altă idee la care poți folosi cu succes becurile vechi, ar fi să le transformi pe acestea în mini-recipiente pentru condimente.

Pentru a face containere comode și originale din becuri, trebuie să procedezi astfel: ia capacele de la sticlele obișnuite de plastic și acoperă cu ele orificiul becului în care ai pus diverse condimente. Vei vedea că se potrivesc perfect! De asemenea, poți folosi și dopurile de plută pentru a păstra recipientele închise. Realizează un suport din lemn pe care să le pui. Ingenios și util, nu-i așa?


Lasă un Comentariu...

*