Borcanele, decorațiuni inspirate pentru Crăciun

Anul acesta borcanele sunt mai mult decât recipiente pentru dulceață și murături, devin personajele principale în povestea de Crăciun.

Borcanele, decoratiuni inspirate de Craciun (1)

Picture 1 of 20

Pentru că eu mă tot împiedic de ele prin casă și de multe ori sunt iritată de faptul că-mi ocupă prea mult spațiu, m-am gândit să le pun în valoare, mai ales că am câteva modele foarte interesante.

Cum poți transforma borcanele în decorațiuni inspirate pentru Crăciun?

Simplu, cu puțină creativitate.

Chiar și capacele pot fi valorificate cu puțină imaginație. O bucată de material în carouri într-o combinație de roșu cu negru, o figurină din carton, plastic sau lemn care să întruchipeze un simbol al iernii și un moț de sfoară sunt materialele de care ai nevoie pentru a crea o podoabă de brad minunată. Dacă stai să te gândești este o modalitate excepțională de a-ți petrece timpul în familie, mai ales cu cei mici.

În cele ce urmează am pregătit o galerie cu 20 de idei foarte interesante, ușor de pus în practică ce te vor ajuta să scoți din anonimat banalele borcane. Desenate, pictate, umplute cu bomboane sau caramele, îmbrăcate în materiale tricotate de mână sau transformate în fulgi uriași, toate sunt variante prin care poți aduce spiritul Crăciunului la tine în casă fără investiții ieșite din comun. Costurile ar putea fi chiar zero, dacă recurgi la ce materiale ai prin casă.
Indiferent de ce decizi, borcanele pot fi decorațiuni inspirate pentru Crăciun.

Sursa foto: www.countryliving.com

Lasă un Comentariu...

*