7 obiecte pe care ar trebui să le vopsești negre, chiar de astăzi!

Cu toate că poate părea destul de sobru, negru poate fi soluția pe care o cauți atunci când îți dorești ceva mai mult stil, când vrei să ieși în evidență, când vrei ca locul pe care-l numești acasă să aibă mai multă profunzime.

7 obiecte negre (1)

Picture 1 of 7

Negrul, cu toată rigurozitatea sa, se potrivește oricărei culori și împreună cu aceasta reușește să creeze un contrast îndrăzneț, feminin, masculin, poate chiar jovial.

Așadar, dacă vrei o imagine de impact, un cămin care să producă numai exclamații la superlativ, ți-am pregătit 7 obiecte pe care ar trebui să le vopsești în negru, chiar de astăzi.
Primele pe lista noastră sunt scările. Fie doar treptele, fie doar balustrada, scara ta cu siguranța va deveni noua vedetă din casă.

Același statut pot dobândi și ușile de interior, cu atât mai mult cu cât ai optat pentru pereți albi. Contrastul va fi greu de trecut cu vederea, mai ales dacă pereții sunt și ușor personalizați de „dantelării” din ipsos, muluri care să pună în evidență ușa neagră, mată.
Cada retro parcă nu ar avea niciun farmec dacă ar fi îmbrăcată într-o altă culoare decât negru. Formele sale curbe, mângâiate de emailul negru, îi dau un aer foarte elegant căzii și totodată contribuie la conturarea unei atmosfere elegante în acest spațiu.

Poate un pic prea îndrăzneț pentru bucătărie, cu toate că sunt numeroase exemple care demonstrează contrariul, negrul poate fi utilizat ca accent, ca detaliu. Vopseaua neagră poate fi folosită pentru a acoperi dulapurile suspendate, sau pe cele de la nivelul solului, ori doar pentru rama ușilor. Dacă ești mare fan negru, poți fără prea multă teamă să îți colorezi întreaga mobilă de bucătărie. Însă trebuie să fii atent la contrast și la cât de întunecat va deveni acest spațiu. Cu siguranță o atmosferă mult prea mohorâtă este de evitat, mai ales în bucătărie.

Șemineul este ce de-al cincilea obiect din căminul tău care ar trebui tratat cum se cuvine, adică vopsit în negru. Parțial sau total decizia este doar a ta, cert este că livingul sau camera care găzduiește acest șemineu va avea un nou centru de interes.

Ultimele dar nu cele din urmă în clasamentul nostru sunt tavanul și biblioteca. În aceeași cameră sau sperat, negru va reuși să oferă mai multă îndrăzneală unui spațiu, mai ales dacă vorbim despre o încăpere foarte, foarte înaltă. Aplicat pe tavan, negrul va lăsa impresia de mai multă intimitate, apropiere și chiar căldură. Construind o bibliotecă pentru volumele preferate, negrul va aduce în prim plan toate aceste cărți cu coperte frumoase, colorate, cartonate, îmbrăcate în material textil.
Așadar, negrul, în proporția potrivită, poate fi cea mai bună soluție când îți dorești o schimbare cu mult bun gust.

 

sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Lasă un Comentariu...

*