17 idei creative prin care îți poți personaliza pereții

Soluții prin care îți poți personaliza pereții locuinței sunt infinite, însă de multe ori trebuie mai întâi să vezi undeva ceva pentru a se declanșa acel click și a te determina să procedezi la fel în căminul tău.

17 idei creative prin care îți poți personaliza pereții (1)

Picture 1 of 17

Cu precădere în locațiile publice, am descoperit de-a lungul vremii de la opere de artă abstracte și până la farfurii lipite de finisajul alb. Fiecare din aceste variante aducând un suflu nou ambientului.

Din acest motiv am strâns 17 idei creative prin intermediul cărora chiar și tu ai putea transforma livingul, bucătăria, baia sau oricare altă încăpere din locuința ta.

O simplă floare presată, așa cum obișnuiam să facem în școala generală, pentru o oră de biologie, lipită pe o foaie albă de hârtie și încadrată de o ramă foto și poate aduce un plus de valoare peretelui simplu alb.

De asemenea, șervețelele din hârtie, lipite cu lac pe o plăcuță de lemn, reprezintă o altă idee interesantă la care poți recurge. Cum le fel de creativă este și varianta în care alegi să înrămezi desenele celor mici sau câteva citate extrase din romanul preferat.

Totodată, nu totul ar trebui să se rezume la obiecte ce pot fi agățate pe perete, la fel de bine o vază, un ceainic sau o scoică pot aduce un nou suflu zonei undei te-ai gândit să le plasezi.

Iată cele 17 idei. Uită-te cu atenție la ele și spune-ne care este preferata ta.

sursa foto: julieblanner.com

Lasă un Comentariu...

*