Împrospătează atmosferă din casa fără să renovezi! Iată 6 idei:

Îţi venim în ajutor cu câteva idei care te vor ajuta să împrospătezi atmosfera din casa ta, dar fără a renova.

covor cu aspect de piatra

Picture 1 of 11

Profesioniştii în decoraţiuni interioare nu sunt de acord cu trucurile, dar cu toate acestea tot ei sunt cei care spun că acestea sunt de mare efect dacă sunt corect aplicate. Am găsit câteva sfaturi şi am ales 6 trucuri pentru aţi împrospăta atmosfera din locuinţa ta, fără a apela la zugrăvit.

1. Mocheta sau covorul:

Prima şi poate cea mai uşoară modificare pe care o poţi face în casa ta este să schimbi covorul sau mocheta. Costurile sunt reduse şi efortul pe care tu trebuie să-l depui este minim, dar cu siguranţă au un efect de împrospătare a oricărei încăperi.

2. Draperiile sau perdelele:

Deasemenea o altă variantă pentru a-ţi împrospăta atmosfera din locuinţa ta este să schimbi perdelele sau draperiile.

Nu uita de regula, care spune că draperiile ar trebui să se asorteze cu podelele, așa că încearcă să alegi aceste două elemente în nuanțe apropiate.

3. Pernele:

Schimă pernele decorative din locuinţa ta, în culori de sezon, care vor schimba cu adevărat atmosfera din locuinţa ta.

4. Tablouri:

Poţi alege să-ţi reîmprospătezi locuinţa cu ajutorul unor tablouri, care să-ţi scoată din zona de confort locuinţa.

5. Recondiționează mobila cu câteva trucuri:

Nu trebuie neapărat să schimbi toată mobila din locuință pentru a avea parte de un aer împrospătat. Poți să recondiționezi mobilierul cu ajutorul autocolantelor pentru mobilă, care vin în zeci de culori și de modele. De asemenea, pentru a înnoi mobila poți lua în considerare schimbare mânerelor de la ușile dulapurilor. O altă idee de luat în calcul este vopsirea obiectelor de mobilier, dar și îmbrăcarea picioarelor de la mobilă cu sfoară colorată, de pildă.

6. Un plus de atenție la obiectele decorative:

Poţi împrospăta aspectul casei cu ajutorul obiectelor decorative. Pentru living şi dormitor alege pernuţe decorative colorate şi lumânări parfumate. Nu uita de tablouri şi de statuete. De asemenea, achiziționarea unor veioze sau a unor lampadare poate aduce un aer împrospătat în casă.

Nu uita de obiecte precum casete de bijuterii, litere decorative, rame foto. Ele sunt în măsură să îți personalizeze decorul casei și să schimbe totalmente atmosfera din locuința ta.

Lasă un Comentariu...

*