O chitară poate să devină un corp de iluminat inedit. Iată cum!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai în loc de un corp de iluminat obișnuit o chitară? Nici prin gând nu ți-a trecut? Iată că unii designeri au transformat această fantezie în realitate.

chitara

Pentru cei mai îndrăzneți și mai nonconformiști, designul unei case trebuie să fie unul pe măsură. În multe cazuri, designerii care se ocupă de amenajarea unor astfel de case, ”inventează” tot felul de idei și oferă soluții care de care mai inspiraționale și mai inventive. Așa se face că, o companie de design din America este deja recunoscută pe plan mondial pentru ideile fanteziste pe care le aplică. Curios este că, pentru asemenea idei, nu este nici măcar nevoie de un buget exorbitant. Trebuie doar să ai imaginație și să te folosești de obiectele din casa proprie, pe care, poate, nu le mai folosești.

1

Picture 1 of 10

A face un design excepțional implică utilizarea obiectelor obișnuite într-un mod extraordinar. O companie celebr face exact asta, dar cu o atingere creativă. Anumiți producători de mobilă și de corpuri de iluminat transformă instrumente muzicale recondiționate și accesoriile aferente în piese impresionante de decorare. Există tot felul de proiecte uimitoare realizate de această companie. Spre exemplu, aceștia au  transformat o chitară într-un dispozitiv de iluminat de plafon!

 Transformarea unei chitare vechi într-un corp de iluminat de plafon.

Dacă din întâmplare ai o chitară veche prin casă, care, de asemenea, a suferit ceva modificări de-a lungul timpului și nu mai poate fi folosită, nu o arunca. Cum de ce? Așa cum îți povesteam și mai sus, poți urma sfaturile câtorva designeri care transformă tot ce se poate în obiecte decorative de mare excepție și inspirație. Așadar, ia chitara, și recondiționează-o, dar nu pentru a cânta la ea, ci pentru a o folosi pe post de corp de iluminat. Există o mulțime de alte lucruri care pot fi transformate într-un dispozitiv de iluminare pentru tavanul tău, dar chitara va arăta spectaculos, după cum au demonstrat-o designerii americani. Pur și simplu golește interiorul chitarei, fă câteva găuri rotunjite pentru becuri și pune-o pe tavanul tău unde era cablajul de la vechea lumină. Tu ce crezi? Cum crezi că va arăta holul tău?

Noi zicem că merită încercat, mai ales că nu multă lume are așa ceva în casă. Ca să nu mai vorbim de bugetul redus, dar și de autencitatea designului folosit. Cu siguranță, folosind această tehnică, vei inspira și alți oameni care până în momentul de față nu s-au gândit la o astfel de idee.

 

 

Lasă un Comentariu...

*