Design aristocrat

Te-ai gândit că locuinţa ta poate să-şi schimbe complet aspectul doar cu ajutorul câtorva accesorii şi detalii cu accente regale şi aristocrate.

Chiar dacă nu dispui de bugetul unei astfel de amenajări, acum noi avem soluţia, nu trebuie să cheltuieşti o avere pentru ca locuinţa ta să aibă un aer aristocrat, este suficient să adaugi câteva elemente cheie, vintage, care să-ţi transforme complet casa.

masa aristocrata

Picture 1 of 12

Eleganţa, opulenţa şi preţiozitatea obiectelor transformă complet imaginea locuinţei tale, astfel fiecare clipă petrecută în el se va transforma într-o adevărată experienţă unică şi de neuitat.

Poţi începe prin a schimba vesela şi accesoriile legate de masă, servirea mesei este un moment foarte important în viaţa fiecărei persoane, pentru că înafara beneficiului fiziologic de hrănire, aceasta are rolul de socializare şi petrecere a timpului cu persoanele dragi.

Astfel transformă servirea mesei într-un moment plin de eleganţă şi somptuozitate, astfel te vei bucura atât de mâncare şi de persoanele dragi ţie, dar şi de un decor care să-ţi amintească de strălucirea aristocrată a palatelor de odinioară.

Îţi propun câteva accesorii care se vor îmbina şi potrivi perfect cu locuinţa ta.

Aceste detalii aristocrate au rolul de a schimba întreaga ta viaţă, deoarece acestea aduc cu sine şi o mulţime de stări şi trăiri, care impun o anumită prestanţă şi eleganţă.

În zilele noastre aerul boieresc, de palat şi-a pierdut din adepţi, deoarece funcţionalitatea şi pragmatismul au început să-şi facă tot mai mult loc odată cu stilul industrial, minimalist şi comercial, care poate să satisfacă ritmul alert, cotidian din mijlocul unei societăţi de consum, dar acest stil alert şi neglijent de multe ori poate fi înlocuit şi îndulcit pe alocuri de decoraţiunile aristocrate, acre refuză să fie uitate în sertarul cu antichităţi ale bunicilor.

Aceste decoraţiuni aristocrate sunt emblema bunului gust şi al prestanţei în societate, deşi mereu pe fugă, trebuie să ne găsim câteva momente de răsfăţ în care fiecare dintre noi să fie regi şi regine la noi acasă.

Prin adoptarea acestor mici detalii putem să transformăm viaţa în evenimente de eleganţă şi rafinament.

Un ceas, un tablou, un set de tacâmuri, un pahar sau un platou potrivit oferă puterea timpului de demult, iar momentele petrecute cu persoanele dragi pot fi încadrate de iubire şi preţuire la o masă aranjată cu mult bun gust, în mijlocul cărora o vază în acelaşi stil tronează cu un buchet de flori naturale, al cărui parfum va schimba stare de spirit al participanţilor la masă.

Alege să nu trăieşti, dar nici să nu locuieşti în trecut sau în viitor, alege să combini aceste elemente, combinând patina timpurilor pierdute cu agitaţia contemporană.

Lasă un Comentariu...

*