Cum decorăm masa de Paște? Idei pentru anul 2016!

În anul 2016, ouăle roșii, drobul și cozonacul vor fi obligatoriu asortate cu decorațiuni vesele, în culorile acestei primăveri și ușor sofisticate.

01

Picture 1 of 10

Pentru a ieși puțin din tipicul acestei Sărbători ai putea să încerci decorațiuni noi, departe de culorile tradiționale, folosindu-te de mai mult galben, verde și de ce nu de culori mai vii și îndrăznețe, precum turcoaz sau portocaliu. Toate acestea ne aduc optimism, valoare, speranță și armonie. Iar casa, de Paște, trebuie să poarte în mod obligatoriu aceste simboluri.

Pentru ca locuința de Paște să capete un aspect proaspăt, exact specific sărbătorilor, nu uitați de florile primăverii. Lalelele, narcisele, zambilele, toate trebuiesc așezate pe masă, în colțurile cele mai vizibile ale camerei de zi, încadrându-se perfect cu restul decorațiunilor și cu bucatele pe care le vei așeza pe masă.

Și nu trebuie să studiezi prea mult cum să combini toate decorațiunile cu restul casei. Ouăle încondeiate sau cele colorate în tonuri mai îndrăznețe, în nuanțe pastelate, iepurașul, mielul și puii de găină sunt cele mai populare decorațiuni de care poți să te ajuți pentru a crea un cadru cu adevărat primitor pentru toți cei care te vor vizita în aceste momente. Magazinele specializate oferă decoruri din ce în ce mai numeroase și mai ales foarte atrăgătoare. Cu toate acestea, atunci când timpul vă permite, puteți opta pentru realizarea unor decoruri folosindu-vă de propria dumneavoastră imaginație.

În galerie puteți observa câteva idei de decorare a mesei de Paște!

Lasă un Comentariu...

*