17 modele de aranjamente de toamnă pentru masă

Nu sunt genul care să organizeze mese mari, să gătească excesiv și să petreacă ore în șir la masă pentru a finaliza aperitivul, felul principal și desertul, dar îmi place, din când în când, să-mi surprind musafirii cu ceva deosebit. Și pentru că de obicei preparatele nu sunt sofisticate, încerc să creez un mic decor, un aranjament care să le distragă atenția de la banalul piept de bui cu cartofi nature.

17 modele de aranjamente de toamna pentru masa (1)

Picture 1 of 17

Pentru că weekendul acesta mă gândeam să chem câțiva prieteni la masă, la un prânz tematic, autentic de toamnă, cu supa cremă de dovleac și plăcintă de dovleac, am hotărât să caut câteva idei pentru aranjamente de toamnă pentru masă, în ton cu preparatele mele.

Am găsit 17 modele de aranjamente de toamnă pentru masă și nu par deloc complicate. Mai mult, îmi dau seama că acest anotimp nu este doar sursă de inspirație, este sursa bucatelor de pe masa mea și a aranjamentelor pe care le voi obține.

Fructe, flori, frunze uscate, lumânării și puțină îndemânare, cam acestea sunt uneltele de care voi avea nevoie. A…, era să uit de vedetele acestui sezon, dovlecii. După ce-i voi scobi pentru preparatele mele, îi voi putea folosi pe post de vaze sau chiar castroane pentru supa cremă.

Ce părere ai, ai putea să faci și tu un aranjament de toamnă pentru masă? Dacă reușești,  mi-ar plăcea să văd rezultatul 🙂


Lasă un Comentariu...

*