5 idei de cadouri pentru angajații tăi

Cadourile corporate sunt în vogă în ultimul timp, în condițiile în care angajații au nevoie în permanență de susținere și apreciere din partea șefilor. Cadourile pot fi făcute de ziua de naștere a angajaților, de sărbători sau atunci când firma a atins anumite obiective datorită implicării directe a acestora. Aceste cadouri au scopul de a recompensa angajații și de a-i motiva să își dea în continuare interesul pentru companie.

Dacă ești în căutare de cadouri corporate care să îi facă pe angajații tăi să se simtă apreciați și să le dea o stare de satisfacție, avem noi câteva idei pentru tine:

  1. O sticlă de vin bun

Unii angajatori au impresia că o sticlă de alcool este un cadou total nepotrivit pentru angajat. În realitate însă, o sticlă de vin bine aleasă ar putea transmite mesajul potrivit: Mulțumim pentru eforturile realizate zi de zi, știm că ai și o viață personală după muncă, motiv pentru care îți dăruim o sticlă de vin pe care o poți savura alături de familie sau prieteni. Cu siguranță angajatul se va simți apreciat, mai ales dacă știi că este pasionat de vinuri sau alte băuturi fine. Deci o sticlă de vin se regăsește pe lista de cadouri corporate inspirate.

  1. Ciocolată

Cine nu iubește ciocolata? Un studiu realizat în Arizona a arătat faptul că productivitatea la locul de muncă poate crește dacă micile gustări sunt înlocuite cu bucățele de ciocolată, aceasta fiind un stimulent care activează creierul într-o manieră specială. Așa că, data viitoare când ești în pană de idei atunci când vine vorba de cadouri pentru angajații companiei, o cutie de praline fine sau o ciocolată delicioasă te va scoate din încurcătură.

  1. Un coș cu bunătăți

Dacă vorbim de cadouri corporate pentru o sărbătoare cum ar fi Paștele sau Crăciunul, un coș cu bunătăți poate fi cel mai potrivit cadou. O sticlă de vin, ciocolată, un cozonac sau dulciuri tradiționale, toate puse într-un coș ambalat într-un mod elegant cu siguranță va îndulci ziua angajaților și le va aduce un zâmbet pe buze. Un astfel de coș cu bunătăți nu ar trebui să fie greu de găsit, mai ales în preajma sărbătorilor, fiind nu doar o opțiune comodă, ci și ieftină.

  1. Aprecieri sincere

Dincolo de cadourile materiale sau de recompensele financiare, angajații au nevoie de aprecieri sincere din partea șefilor. Un gând bun exprimat la momentul potrivit poate face minuni. Așa că, nu uita ca pe lângă cadourile pe care le pregătești angajaților, să le oferi și câteva cuvinte de mulțumire și apreciere. Uneori, pot cântări mai mult decât o sticlă de vin sau o cutine de praline scumpe. Încearcă și vei vedea pe pielea ta reacția lor!

  1. Promovarea

Pentru angajații care sunt în căutarea afirmării din punct de vedere profesional, cel mai bun cadou poate fi promovarea. Dacă un anumit angajat s-a făcut remarca în firmă și știi că urmează ziua lui de naștere, îi poți pregăti un cadou cu adevărat special și îl poți promova în funcție. Este cel mai bun gest de apreciere pe care îl poți face pentru un angajat care dă totul pentru firma ta, iar singurele costuri pe care le vei avea vor fi cele salariale.

Cadourile pentru angajații tăi nu reprezintă altceva decât o modalitate de exprimare a aprecierii față de munca lor. Indiferent dacă ai o firmă în domeniul serviciilor sau în domeniul producției, angajații trebuie motivați permanent, prin diverse recompense financiare, mulțumiri atunci când este cazul și uneori, prin cadouri corporate potrivite.

Lasă un Comentariu...

*