Se “poartă” casele modulare! Vezi aici cât sunt de ieftine!

Casele modulare, au prins avânt în occident, în ţări precum Canada, Norvegia sau Finlanda, dar acestea încep să fie apreciate în întreaga lume.

Această apreciere vine ca o răsplată a avantajelor de care această construcţie se bucură, printre care: timpul rapid de execuţie şi montare, dar şi preţul scăzut de achiziţie.

Casele prefabricate, modulare, sunt realizate din materiale ecologice, acestea putând fi folosite atât pentru locuitul de zi de zi, cel de vacanţă sau pentru desfăşurarea unei activităţi antreprenoriale.

Arca 3

Picture 1 of 13

Iată principalele informaţii pe care trebuie să le ştii dacă vrei să-ţi achiziţionezi o astfel de locuinţă:

  • Pereţii interiori şi exteriori sunt acoperiţi cu cherestea din lemn de brad;
  • Vata bazaltică oferă o termoizolare atât pentru pereţii exteriori, cât şi pentru pardoseală şi tavan;
  • Înălţimea unui astfel de modul poate varia în funcţie de preferinţe între 270 şi 340 cm.;
  • Nu conţine elemente din plastic, adezivi, ghips sau carton;
  • Tâmplăria este din lemn, iar ferestrele sunt de tip termopan;
  • Acoperişul nu are îmbinări, astfel oferind o garanţie de 50 de ani;
  • Are un design simplu, cu influenţe scandinave.

Este important să ştii că din momentul comandării, vor trece 3 săptămâni, timp în care locuinţa va fi realizată în fabrică, transportată şi amplasată pe terenul cumpărătorului.

Asamblarea propriu zisă se realizează în doar 3 zile.

Aceste locuinţe prefabricate şi modulare se pot realiza în nenumărate feluri şi dispunând de diverse îmbunătăţiri, la alegerea beneficiarului.

Iată principalele proiecte:

1. Arca-6: este cel mai mare proiect de acest tip, acesta dispunând de 80 mp. Aceştia putând fi utilizaţi şi compartimentaţi aşa cum îşi doreşte fiecare cumpărător, în planul de bază existând: 3 dormitoare, un hol, un spaţiu tehnic, o baie şi o bucătărie.

Preţul unui astfel de proiect fiind de 44.000 Euro.

2. Arca- 5: este o căsuţa de 60,9 mp locuibili este compusă din: 3 dormitoare, o bucătărie, un hol, un living şi o baie, acestea putând fi reconfigurate după preferinţele beneficiarului.

Un astfel de proiect costă în jur de 38.500 Euro.

3. Arca-4: dispune de 49 mp. Utili, la acest proiect baia şi bucătăria nu pot fi modificate, poziţia cestora fiind impuse, iar restul suprafeţei putând fi refigurate la alegerea fiecăruia, putând opta pentru: un living spaţios, un dormitor matrimonial, mai multe dormitoare mici, dressinguri, birou sau orice alt spaţiu pe care-l doreşti.

Preţul unui astfel de proiect ajunge până la 32.000 Euro.

4. Arca-3: este varianta compactă şi cea mai răspândită, aceasta având o suprafaţă de 37 mp.

Această locuinţă dispune de o baie, un living, o bucătărie şi un dormitor.

Preţul acestei locuinţe modulare este de doar 25.000 Euro.

În preţ este inclus: locuinţa propriu zisă, acoperişul de ultimă generaţie, montatul şi efectuarea conexiunilor electrice şi sanitare, obiectele sanitare, un boiler electric cu capacitatea de 50 litri, prize, întrerupătoare şi corpuri electrice, precum şi mozaicul din sticlă şi lambriul din lemn de brad.

 

Lasă un Comentariu...

*