O casă construită în doar 7 ore?! Da, se poate!

Cu siguranţă te-ai săturat de blocurile gri, de aglomeraţie şi de zgomotul infernal din oraş aşa că noi am găsit soluţia.

Ai un petic de pământ undeva într-o tonă de vis, cuprinsă de verdele naturii şi de ciripitul păsărelelor, dar mereu te-a speriat gândul că va dura o veşnici construcţia unei case şi costurile vor depăşi cu mult bugetul de care dispui?

Acum poţi în doar 7 ore să ai propria casă, pe care să o amplasezi oriunde-ţi doreşti.

casa modulara Koda

Picture 1 of 10

Casa care se poate construi în doar 7 ore, are 30,3 mp. Şi dispune de un dormitor, o baie, o bucătărie şi un living.

Cea mai bună parte a locuinţei Koda, realizată de o firmă estoniană este rapiditatea de dezasamblare, astfel nu vei fi legat de un anume loc şi vei putea să o montezi şi remontezi cu aceeaşi viteză iar şi iar.

Locuinţa este realizată dintr-o carcasă de beton, care este îmbrăcată într-un strat termoizolator, cre oferă un confort termic crescut, astfel adaptându-se perfect oricărei zone une este amplasată.

Ferestrele sunt realizate din 4 foi, acestea fiind faţada construcţiei, încălzirea realizându-se integral prin panouri solare, asigurând astfel independenţă energetică.

Un alt aspect important la această locuinţă este că nu are nevoie de fundaţie.

Interiorul este desfăşurat pe două nivele, parter şi etaj, amprenta la sol fiind de doar 25 mp. Acest factor este unul important celor care nu dispun de un spaţiu foarte mare sau care îşi doresc suplimentarea construcţiei deja existente.

La parter, Koda, dispune de un living şi o bucătărie realizate în plan deschis, iar baia este mascată cu succes de living, astfel aspectul exterior nu este deteriorat.

La nivelul superior se găseşte un dormitor, toate finisajele interioare sunt realizate din materiale non-toxice.

Începând din acest an, Koda, este disponibilă pe teritoriul Estoniei, iar preţul la care se ridică aceasta este de 100 mi Euro, în această sumă fiind incluse toate finisajele, montarea, panourile solare, efectuarea conexiunilor la apa curentă şi la celelalte utilităţi şi chiar un sistem de ultimă oră care poate analiza condiţiile mediului în care aceasta va fi amplasată şi astfel se va putea adapta cerinţelor termice ale acestuia.

Koda, nu este destinată exclusiv locuirii propriu zise, aceasta se poate transforma cu succes în locaţii precum: birou, magazin, atelier, salon, cafenea sau alte locaţii dorite de proprietar.

Această invenţie va fi disponibilă în cel mai scurt timp în întreaga lume, dar o dată ce ideea a fost lansată şi precedentul a fost creat, acest tip de locuinţă va putea fi realizată şi de alte firme sau chiar de tine.


Lasă un Comentariu...

*