FiberMix oferă un cost-eficiente și de încredere soluție pentru toate nevoile de construcție

Contractori și ingineri din întreaga lume recomanda utilizarea de diferite tipuri de beton umplute cu fibre sintetice sau alte materiale care pot îmbunătăți diferite aspecte ale construcției în cazul în care acesta este utilizat. Cu toate acestea, nici un alt magazin din Marea Britanie poate oferi clienților săi o soluție pentru calitate și de cost care FiberMix face. Produsele și soluțiile oferite de acest magazin sunt multe. Ele sunt adaptate pentru nevoile și cererile fiecărui client. Cu toate acestea, în toate produsele pe care oamenii le vor întâlni în locațiile noastre vor fi câteva comune, dar și aspecte-cheie, cum ar fi:

●     toate sau materiale sunt testate independent și verificate, în scopul de a asigura conformitatea acestuia cu standardele moderne;
●     toate noastre de fibre pentru beton materiale au fost dezvoltate de ingineri și specialiști în construcții;
●     toate soluțiile noastre sunt în mod constant îmbunătățite la feedback-ul primit de la clienții noștri;
● și ceea ce este, de asemenea, foarte important, toate soluțiile noastre sunt cost-eficiente!

Ori de câte ori clienții doresc să se intereseze despre produsele noastre, acestea vor fi puse în contact cu unul dintre specialiștii noștri. Ei vor lucra împreună în găsirea dreptul material și proprietăți, care va fi perfect pentru proiectul lor.

Ce caracteristici de fibre de polipropilenă pentru beton sunt important de știut

Mai întâi de toate, ar trebui să începem prin a menționa ce fibre de polipropilenă sunt adăugate la beton în primul rând. Beton de sine este un foarte fiabil, solid și stabil material. Cu toate acestea, anumite proiecte pentru diferite motive, ar putea avea nevoie de puterea de beton și câteva proprietăți. Fibrele sunt adăugate la sapa de material în scopul de a crește sale de ductilitate și tenacitate.

Dar asta nu e tot, pentru că există câteva caracteristici importante ale acestor fibre care îmbunătățesc pe marile beneficii pe care de beton deja cadourile. De exemplu, materialul va avea o mai mare tracțiune rezistență. Aceasta va îmbunătăți, de asemenea, rezistența împotriva oboselii și se va reduce creșterea fisurii. În cele din urmă, adăugarea de fibre de beton va crește foarte mult rezistența sa împotriva efectelor.

Care fibrele pot fi adăugate la beton

Există multe diferite de fibre care pot fi utilizate pentru armarea betonului. De exemplu, este posibil pentru a adăuga polimeri și fibre de carbon. Ei au o mare proprietăți , cum ar fi reducerea de expansiune termică, au o mare rezistență la tracțiune și sunt extrem de rezistente la substanțe chimice de contact.

Polipropilenă fibre este un alt fel de material care poate fi folosit pentru a consolida beton. Acest material are câteva avantaje față de alte fibre. În primul rând, ea poate fi un bun izolator împotriva impurități organice și non-organice de origine. Pe de altă parte, face extrem de beton impermeabil, ceea ce înseamnă că apa nu va fi o problemă în locul în care este utilizat.

Productia noastra:

●     Macrofiber ArmoTec;
●     Macrofiber PolyMesh;
●     Microfibra FiberMix.

Alte beneficii ale adăugarea de fibre pentru beton

Există numeroase alte moduri în care fibra de beton poate fi superior standard de beton. De exemplu, este posibil pentru a crește rezistența la îndoire, și protejează materialul împotriva efectul de contracție. Un alt exemplu de mare este din fibra de sticla. Acest material are unele dintre cele armare proprietăți, cum ar fi fibre de carbon și micro fibre , cum ar fi de mare rezistență termică, dar la o fractiune din costul.

De ce FiberMix este cel mai bun loc pentru a obține orice fel de fibre

FiberMix este o companie în cazul în care specialiștii în beton, construcții și inginerie și folosească experiența pentru a oferi cele mai bune soluții pentru clienții lor. De asemenea, totul oferit de FiberMix este rentabilă. Atunci când acest lucru este combinat cu standardele înalte pe care toate FiberMix produse satisface, este ușor pentru a vedea de ce acest lucru este cel mai bun loc pentru orice sursă de fibre pentru amestec de ciment.

Lasă un Comentariu...

*