Oraşul Cluj este atestat documentar din anul 1213 sub denumirea de Castrum Clus. De-a lungul istoriei cetatea a trecut prin evenimente majore, a suferit transformări, pierderi şi reveniri, ajungând să se transforme odată cu trecerea anilor, în capitala Transilvaniei. Cu o poziţionare geografică impresionantă şi o suprafaţă de 179, 5 kilometri pătraţi, departajată în 23 de cartiere, Clujul reprezintă unul dintre cele mai frumoase oraşe din România.
CONTINUARE – Clujul, cel mai scump oraş din punct de vedere imobiliar. Vezi cu cât a ajuns să se vândă metrul pătrat
Absolventă a Facultăţii de Filologie, am încercat să dau limbii române ceea ce i se cuvine, cu respect şi conştiinciozitate, să o aşez în ierarhia mea pe unul dintre cele mai înalte locuri. Am comunicat într-o limbă română curată şi corectă, atât ca regizor radio în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune, între anii 1995-2008, dar mai cu seamă, în presa scrisă, ca redactor la Revista Lacucina, între anii 2007-2013, şi ulterior, din anul 2016 până în prezent în cadrul redacţiei Creative Art Advertising.
Respectând limba română şi citirorii, documentându-mă permanent cu interes şi asumare, informându-mă despre tot ceea ce apare nou în domeniile abordate, scopul meu este de a redacta articole corecte, bogate informaţional, fluente, sistematizate, accesibile şi utile.
Modul în care îmi abordez misiunea, cu dedicare şi interes, se reflectă în rândurile aşternute de mine pentru cititori, cărora doresc să le transmit mesajul cât mai limpede, într-o scriere curată şi corectă.
Oricât de grea ar fi tema abordată, provocarea este foarte mare, reuşind astfel să tratez şi să parcurg orice subiect care ar putea trezi interesul cititorilor sau le-ar fi de folos.